njoftime Thirrje

Java ndërkombëtare e studentëve (ISWINT)[:en]International Student Week in Timisoara (ISWinT)

Java ndërkombëtare e studentëve (ISWINT)

Në periudhën 19-25 Korrik 2021 organizohet edicioni i 28-të i Javës ndërkombëtare të studentëve (ISWinT), me mbështejen e organizatës së studentëve Liga AC dhe Universitetit Politeknik të Timishoarës  (The Polytechnic University of Timisoara).

Aktiviteti është një festival arsimor ndërkulturor, i cili inkurajon zhvillimin e njohurive  nëpërmjet workshopeve, si dhe edicioni i këtij viti do të zhvillohet online për shkak të pandemisë, me temë “Sfidat globale, zgjidhjet komunitare”.

Më shumë informacion mbi aktivitetin dhe aplikimin e gjeni në linkun:

https://iswint.ro/

Aplikimet janë të hapura deri më 13/06/2021 dhe formularin e aplikimit e gjeni në linkun:

https://iswint.ro/portal/

 

We invite our students to take part in the International Student Week in Timisoara (ISWinT), an educational intercultural festival organized by the student organization Liga AC with the support of Politehnica University Timișoara and its Department for International Relations.

The 28th edition of ISWinT will take place between the 19th and 25th of July and will be centered around the theme “Global challenges, community solutions”. The concept is “Empowering youth”, as the participants are encouraged to develop a project based on the knowledge gathered from the workshops and to be the change needed in their communities. Due to the pandemic, the workshops will be held online.

In order to apply your students should fill in the application form https://iswint.ro/portal/. Applications are open until the 13th of June.

Should you have any questions, please feel free to ask them at contact@iswint.ro, on Facebook, or on Instagram.