[:sq]Laborant prane Departamentit të Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 23, datë 01.03.2021 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: PERSONEL NDIHMËSAKADEMIK ME KARAKTER MËSIMOR “Laborant” pranë Departamentit të Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare në Fakultetin e Shkencave Teknike dhe NatyrRead More…

[:sq]Njoftim punesimi specialist sherbimesh[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës personel administrativ në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:  Specialist Shërbimesh në Sektorin e Shërbimeve, pranë Drejtorisë së Shërbimeve Mbështetëse  Lloji i diplomës “Arsim i Lartë” – Kategoria e pagës  IV-a. Njoftimi i plote Skema e pikRead More…

[:sq]HAPJA E PROJEKTIT ERASMUS + (CBHE) – “SUCCESS”[:]

[:sq]Takimi i parë bashkërendues i projektit ‘Sustainable University-Enterprise Cooperation for Improving Graduate Employability – SUCCESS’, u mbajt ditën e enjte, 17 Dhjetor 2020. Në kuadër të programit Erasmus+ (CBHE), projekti ’SUCCESS’ synon të lidhë universitetet me industrinë duke përmirësuar sistemin arsimor në drejtim të sipërmarrjes, përmes krijimit të mundësRead More…