[:sq]Monitorim Projekti KnowHub[:]

[:sq] Datë 10 Nëntor Vendodhja: Universiteti i Vlorës “ Ismail Qemali” Aktiviteti: Monitorim Projekti KnowHub Projekti KNOWHUB, i mbështetur nga programi Erasmus+ “Rritje Kapaciteti ne AL”, titulluar “Reconnecting universities and enterprises to unleash regional innovation and entrepreneurial activity” i përbërë nga Partner, me pjesëmarrjen në partneritet të #️⃣UniversRead More…

[:sq]Gara e studentëve: Sfida Covid-19 – thirrje për ide të politikave për të gjithë studentët e talentuar[:]

[:sq] Gara e studentëve: Sfida Covid-19 Këshilli Britanik ka hapur thirrjen për ide të politikave për të gjithë studentët e talentuar, të cilët ndjekin studimet Bachelor dhe Master në një program të caktuar studimi për të adresuar sfidat që ka sjellur pandemia COVID-19. Gara e studentëve:Sfida Covid-19 është një sfidë e studentëve dedikuar propozim-hartimit të politikavRead More…

[:sq]Universiteti i Torinos shpall thirrjen e dytë për 2 (dy) vende të lira për profesorë[:]

[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos Universiteti i Torinos shpall thirrjen e dytë për 2 (dy) vende të lira për profesorë vizitorë nga vendet e BE-së dhe ato jo të BE-së për vitin akademik 2020/2021. Kjo thirrje nxit programet ad hoc për tërheqjen e profesorëve vizitorë ndërkombëtar në të gjitha fushat shkencore. Aplikimet duhet të dorëzohen deri më 18 Nëntor 2020, Read More…

[:sq]Thirrje për  mobilitete studimi dhe mësimdhënieje Erasmus + në  Universitetin  e Iashit “Alexandru Ioan Cuza” në Rumani[:]

[:sq]  Thirrje për  mobilitete studimi dhe mësimdhënieje në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në  Universitetin  e Iashit “Alexandru Ioan Cuza” në Rumani (“Alexandru Ioan Cuza” University of Iasi). Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Iashit “Alexandru Ioan Cuza” në Rumani (Read More…

[:sq]Thirrje për mobilitete Student Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB)[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB) Në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility hapet thirrja për mobilitete studenti dhe stafi drejt Universitat de les Illes Balears (UIB). Janë të lutur të aplikojnë studentët që studiojnë në programet e studimit në gjuhën angleze dhe stafi akaRead More…

[:sq]Njoftim Punësimi – Personel Akademik me Kohë të Pjesshme[:]

[:sq]NJOFTIM Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 65, datë 05.11.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:   4 (KATËR) PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME NË GRUP LËNDËT E INXHINIERISË MEKANIKE, NAVALE, PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021, PRANË DEPARTAMENTITRead More…

[:sq]Njoftim Punësimi – Personel Akademik me Kohë të Pjesshme për Lëndët e Inxhinierisë Elektrike[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 66, datë 05.11.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:   2 (DY) PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME NË GRUP LËNDËT E INXHINIERISË ELEKTRIKE, PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021, PRANË DEPARTAMENTIT TË INRead More…

[:sq]Takim Informues mbi Mundësitë e Programit Erasmus+[:]

[:sq]#Erasmus+in Vlora  Ditën e martë datë Nëntor, në orën 17:00, Zyra Kombëtare Erasmus+ në bashkëpunim me Universitetin e Vlorës “Ismail Qemali” dhe Qendrës Rajonale Rinore Vlorë, do të zhvillojnë një takim informues mbi mundësitë e programit Erasmus+. #EUerasmusplus #exchangestudents #erasmusmundus #erasmusprogramme #jointprogramme #jointmaster #shkembimstudentoreRead More…

[:sq]Virtual Erasmus+ KA107 Kick Off Event-University of Padua[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, më datat 3 dhe 4 Nëntor 2020, mori pjesë në aktivitetin online “Si të menaxhojmë lëvizjen ndërkombëtare të krediteve (ICM) nën programin Erasmus+”, organizuar prej Universitetit të Padovës (UniPd)- Itali. Fal nismës të Prof. Ermal Feleqit si një ish student i UniPd, universiteti ka një marrëveshje ndër-institucionale në kuadRead More…