[:sq]Konkurim i hapur ANGAZHIM ME KOHË TË PLOTË, PRANË QENDRËS KËRKIMORE-SHKENCORE TË SHËNDETIT[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 77, datë 26.11.2020 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (NJË) PERSONEL AKADEMIK ME ANGAZHIM ME KOHË TË PLOTË, PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021, PRANË QENDRËS KËRKIMORE-SHKENCORE TË SHËNDETIT Përshkrimi i vendit të pRead More…

[:sq]Thirrje për aplikim: ‘‘Master i Shkencave mbi Qeverisjen Ndërkombëtare të Ujit dhe Diplomacinë e Ujit ”në Hungari.[:]

[:sq]‘‘ Master i Shkencave mbi Qeverisjen Ndërkombëtare të Ujit dhe Diplomacinë e Ujit ”në Hungari. Ambasada e Hungarisë në Tiranë, dëshiron të ndaj me Universitetet dhe studentët në të gjithë Shqipërinë, këtë mundësi të shkëlqyeshme për të studiuar: ‘‘Master i Shkencave mbi Qeverisjen Ndërkombëtare të Ujërave dhe Diplomacinë e Ujit ” në universitetet e Read More…

[:sq]Fushata e parë e ndërgjegjësimit rajonal të BE-së për Ballkanin Perëndimor.[:en]The first EU regional awareness campaign for the Western Balkans. [:]

[:sq]Fushata e parë e ndërgjegjësimit rajonal të BE-së për Ballkanin Perëndimor.   Këtu disa udhëzime shtesë: Social Media Vademecum SoMe editorial calendar dhe nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth objektivave dhe materialit të fushatës, ju sugjerojmë të lexoni The WeBalkans Campaign Brief  ose të kontrolloni faqen @Webalkans campaign laRead More…

[:sq] Tkurrja e hapësirës qytetare në demokracinë e Shqipërisë: Studentët dhe Universiteti si një faktor në fuqizimin e hapësirës qytetare[:]

[:sq]Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim organizon një mini-seri takimesh rinore online, me temën: Miniseri takimesh rinore online Tkurrja e hapësirës qytetare në demokracinë e Shqipërisë: Studentët dhe Universiteti si një faktor në fuqizimin e hapësirës qytetare 2 – 4 dhjetor 2020, 15:00 – 16:00 Në distancë përmes platformës Zoom, Takimet zhvillohen në datat 2,Read More…

[:sq]VIZITA MONITORUESE E PROJEKTIT ALMARS[:]

[:sq]VIZITA MONITORUESE E PROJEKTIT ALMARS Në ambjentet e Qendrës së Kërkimit Shkencor pranë UV-së, në datën 11 Nëntor 2020 u zhvillua vizita monitoruese nga  Zyra Kombëtare Erasmus+ në Shqipëri zhvilloi për projektin “Capacity Building for Blue Growth and curriculum development of Marine Fishery in Albania”- ALMARS i mbështetur nga programi Erasmus+ “Ndërtim Kapacitetesh pRead More…

[:sq]VIZITA MONITORUESE E PROJEKTIT KNOWHUB[:]

[:sq]VIZITA MONITORUESE E PROJEKTIT KNOWHUB Zyra Kombëtare Erasmus+ në Shqipëri zhvilloi në datën 10 Nëntor 2020, në ambjentet e Qendrës së Kërkimit Shkencor pranë UV-së, vizitën monitoruese të projektit “Reconnecting universities and enterprises to unleash regional innovation and entrepreneurial activity- KNOWHUB” i mbështetur nga programi Erasmus+ “Ndërtim Kapacitetesh pëRead More…

[:sq]VIZITA MONITORUESE E PROJEKTIT BLUEWBC[:]

[:sq]VIZITA MONITORUESE E PROJEKTIT BLUEWBC Në datën 10 Nëntor 2020, Zyra Kombëtare Erasmus+ në Shqipëri zhvilloi në ambjentet e Qendrës së Kërkimit Shkencor pranë UV-së, vizitën monitoruese të projektit “Sustainable development of Blue economies through higher Education and innovation in Western Balkan Countries – BLUEWBC” i mbështetur nga programi Erasmus+ “Ndërtim KapacitRead More…

[:sq]Shtyhet afati i pranimit të aplikimeve për mobilitet personeli në Universitetin Aristoli, Greqi.[:]

[:sq]Shtyhet afati i pranimit te aplikimeve për mobilitet personeli ne Universitetin Aristoli, Greqi. I gjithe personeli i intersuar mund te dorezoje dokumentat dorazi pranë Sektorit të Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë ose elektronikisht (të skanuara në formatin pdf) në adresën international@univlora.edu.al brenda datës 25/11/2020, ora 13:00. Thirrje për mobiliteRead More…

[:sq]Vendim Rektorati Nr. 25 per Realizimin e veprimtarisë institucionale në Distancë[:]

[:sq]Vendim Rektorati Nr. 25 Datë 18.11.2020 Për “Miratimin e Propozimit të Drejtores të Komunikimit dhe të Burimeve  Njerëzore, për Realizimin e Veprimtarisë Ndihmësakademike dhe Administrative Institucionale në Distancë” Në mbështetje të ligjit nr. 15/2016 “Për parandalimin dhe luftimin e infeksioneve dhe sëmundjeve invektive”, referuar  dhe situatës së krijuar dhe Read More…