Aktivitete njoftime seminare

[:sq]Fushata e parë e ndërgjegjësimit rajonal të BE-së për Ballkanin Perëndimor.[:en]The first EU regional awareness campaign for the Western Balkans. [:]

[:sq]

Fushata e parë e ndërgjegjësimit rajonal të BE-së për Ballkanin Perëndimor.

 

Këtu disa udhëzime shtesë:

Social Media Vademecum

dhe nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth objektivave dhe materialit të fushatës, ju sugjerojmë të lexoni The WeBalkans Campaign Brief  ose të kontrolloni faqen @Webalkans campaign landing page

Ne gjithashtu rekomandojmë të ndiqni, të pëlqeni dhe të ndani përmbajtje nga Kanalet @WeBalkans.

 

[:en]

 

 

[:]