njoftime Thirrje

[:sq]Thirrje për aplikim: ‘‘Master i Shkencave mbi Qeverisjen Ndërkombëtare të Ujit dhe Diplomacinë e Ujit ”në Hungari.[:]

[:sq]‘‘ Master i Shkencave mbi Qeverisjen Ndërkombëtare të Ujit dhe Diplomacinë e Ujit ”në Hungari.

Ambasada e Hungarisë në Tiranë, dëshiron të ndaj me Universitetet dhe studentët në të gjithë Shqipërinë, këtë mundësi të shkëlqyeshme për të studiuar: ‘‘Master i Shkencave mbi Qeverisjen Ndërkombëtare të Ujërave dhe Diplomacinë e Ujit ” në universitetet e Hungarisë.

Ky është një shans i shkëlqyeshëm për studentët që janë të etur për të studiuar jashtë dhe në universitetet më të mira.

Fletepalosje informuese

 [:]