njoftime Thirrje

[:sq]Thirrje për mobilitete Student Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB)[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB)

Në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility hapet thirrja për mobilitete studenti dhe stafi drejt Universitat de les Illes Balears (UIB).

Janë të lutur të aplikojnë studentët që studiojnë në programet e studimit në gjuhën angleze dhe stafi akademik i Departamentit të Gjuhëve të Huaja (fushat: letërsi dhe gjuhësi, gjuha angleze).

Për t’u informuar më shumë rreth thirrjes dhe mënyrës së aplikimit, jeni të lutur të konsultoni me kujdes informacionin në lidhjet e mëposhtme:

https://internacional.uib.eu/digitalAssets/616/616766_ConvocatAriaERKA1072019ALUIN-EN_Signed.pdf

https://internacional.uib.eu/digitalAssets/616/616787_ERASMUSKA107_IN2019_Signed.pdf

Për çdo pyetje a paqartësi, mund të drejtoheni tek Prof. As. Armela Panajoti, person kontakti për marrëveshjen në adresën armela.panajoti@univlora.edu.al dhe/ose Sektori i Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë në adresën international@univlora.edu.al.

 

Suksese!

 [:]