Aktivitete njoftime seminare

[:sq]Takim Informues mbi Mundësitë e Programit Erasmus+[:]

[:sq]#Erasmus+in Vlora🇪🇺 🥳

📢Ditën e martë datë 1️⃣0️⃣Nëntor, në orën 17:00, Zyra Kombëtare Erasmus+ në bashkëpunim me Universitetin e Vlorës “Ismail Qemali” dhe Qendrës Rajonale Rinore Vlorë, do të zhvillojnë një takim informues mbi mundësitë e programit Erasmus+.💡

#EUerasmusplus #exchangestudents #erasmusmundus #erasmusprogramme #jointprogramme #jointmaster #shkembimstudentore Universiteti Ismailqemali Vlore @qendrarajonalerinorevlore

Agenda_Info session VLore_10Nov

 

[:]