Aktivitete njoftime Projekte seminare

[:sq]Monitorim Projekti KnowHub[:]

[:sq]

📢Datë 10 Nëntor
Vendodhja: Universiteti i Vlorës “ Ismail Qemali”
Aktiviteti: Monitorim Projekti KnowHub
🎉Projekti KNOWHUB, i mbështetur nga programi 🇪🇺Erasmus+ “Rritje Kapaciteti ne AL”, titulluar “Reconnecting universities and enterprises to unleash regional innovation and entrepreneurial activity” i përbërë nga 1️⃣1️⃣ Partner, me pjesëmarrjen në partneritet të #️🇦🇱Universitetit të Vlorës “ Ismail Qemali” dhe #️🇦🇱Universitit Europian i Tiranës, ka për objekti kryesor: Të zhvillojnë kapacitetet sipërmarrëse dhe inovative të PCU-ve dhe të rrisin bashkëpunimin e tyre me kompanitë duke u dhënë atyre rolin kryesor në ekosistemin rajonal të inovacionit.

[:]