Aktivitete njoftime Projekte

[:sq]Takimi Informues Erasmus+ në Qytetin e Vlorës[:]

[:sq]

📢Takimi Informues 🇪🇺Erasmus+ në Qytetin e Vlorës
💡 Ditën e martë u zhvillua takimi informues mbi programin Erasmus+ dhe mundësitë që studentët dhe të rinjtë shqiptar kanë për të studjuar në universitet Europiane.
💡 💡 Dëshmi nga tre studentë nga qyeteti i Vlorës që kanë zhvilluar eksperiencën shkëmbime studentore në programin Erasmus+, u ndanë në këtë aktivitet.
🎉🎉🎉 Takimi u realizua me mbështetjen e Universitetit të Vlorës dhe Qendrës Rajonale Rinore Vlorë.
#EUerasmusplus

Qendra Rajonale Rinore Vlore
Universiteti Ismail Qemali Vlorë

#erasmusprogramme #exchangestudents #jointmaster #erasmusmundus

[:]