[:sq]PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTE NË GRUP LËNDËT E INXHINIERISË ELEKTRIKE[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 79, datë 16.10.2019 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (NJE) PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTE NË GRUP LËNDËT E INXHINIERISË ELEKTRIKE, PRANË DEPARTAMENTIT TË INXHINIERIVE DHE TEKNOLOGJISË DETARE NË FAKULTETIN E SHRead More…

[:sq]Listat e aplikantëve për raundin e 3-të në Universitetin e Vlorës[:]

[:sq]Fakulteti i Ekonomise Administrim Biznesi Menaxhim Turizmi Marketing Financë Kontabilitet Ekonomiks Fakulteti i Shëndetit Publik Infermieri e Përgjithshme Infermieri Mami Fakulteti i Shkencave Humane Drejtësi Gjuhë Angleze Gjuhë Italiane Gjuhë Shqipe dhe Letërsi Histori Gjeografi Mësuesi për Arsimin Fillor Mësuesi për Arsimin Parashkollor PRead More…

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në Kazimierz Wielki University[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Kazimierz Wielki University (UKW) në Poloni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Kazimierz Wielki University (UKW) në Poloni në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të apliRead More…

[:sq]Thirrje për bursa studimi në Universitetin Perëndimor Atika[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Perëndimor Atika (West Attica University) në Greqi Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin  Perëndimor Atika (West Attica University) në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjRead More…

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim Universitetin e Opoles[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Opoles (University of Opole), Poloni. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me e Opoles (University of Opole), Poloni, në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton stafin akademik të punësuRead More…

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët Erasmus +[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos në Itali. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Salernos (University of Salerno ) në Itali në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton studentët të aplikojnë për të pRead More…

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim Erasmus+[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos në Itali. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Salernos (University of Salerno ) në Itali në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton stafin akademik të punëRead More…

[:sq]PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTË PRANË DEPARTAMENTIT TË KIMISË NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TEKNIKE DHE NATYRORE[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 80, datë 16.10.2019 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTË PRANË DEPARTAMENTIT TË KIMISË NË FAKULTETIN E SHKENCAVE TEKNIKE DHE NATYRORE 1 (një) personel akademik me angazhim me kohë tRead More…

[:sq]Konferenca Shkencore Ndërkombëtare me temë: “MARRËDHËNIET SHQIPTARO-KINEZE: TRADITA, GJËNDJA DHE E ARDHMJA”[:]

[:sq]Me rastin e 70-vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe Kinës, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, në bashkëpunim me Universitetin e Gjuhëve të Huaja, Pekin, Akademinë e Shkencave të Shqipërisë dhe Universitetin “Eqrem Çabej”, Gjirokastër organizoi konferencën shkencore ndërkombëtare me temë: “MARRËDHËNIET SHQIPTARO-KINEZE: TRADITA, GJENDJRead More…

[:sq]Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, nderon me titullin “Doctor Honoris Causa”, z. Robert Menasse[:]

[:sq]Senati Akademik i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, nderon me titullin “Doctor Honoris Causa”, z. Robert Menasse Fjala e Prof. Dr Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, në ceremoninë e nderimit me titullin “Doctor Honoris Causa”, të z.Robert Menasse Të nderuar pjesëmarrës, të nderuar anëtarë të Senatit Akademik, I nderuar z. Fate Read More…