njoftime

[:sq]Listat e aplikantëve për raundin e 3-të në Universitetin e Vlorës[:]

[:sq]Fakulteti i Ekonomise

Administrim Biznesi
Menaxhim Turizmi
Marketing

Financë
Kontabilitet

Ekonomiks


Fakulteti i Shëndetit Publik

Infermieri e Përgjithshme
Infermieri Mami


Fakulteti i Shkencave Humane

Drejtësi
Gjuhë Angleze
Gjuhë Italiane
Gjuhë Shqipe dhe Letërsi
Histori Gjeografi
Mësuesi për Arsimin Fillor
Mësuesi për Arsimin Parashkollor
Pedagogji e Specializuar


Fakulteti i Shkencave Teknike

Biologji

Fizikë

Inxhinieri Elektrike
Inxhinieri Mekanike
Inxhinieri Navale

Kimi

Matematikë

Navigacion

Informatikë
Shkenca Kompjuterike
Teknologji Informacioni[:]