[:sq]”Erasmus Day – Unë jam Erasmus! Po Ju?” Aktiviteti i Organizuar në kuadrin e ditëve ndërkombëtare dedikuar Erasmus+[:]

[:sq]Në kuadrin e ditëve ndërkombëtare dedikuar Erasmus+, studentët e UV, pjesëmarrës në programet Alumni të Erasmus+, ndajnë me studentët, pedagogët dhe gjimnazistët, potencialisht studentë të ardhshëm të UV, eksperincën e tyre në mobilitetet e kryera në Universitete të ndryshme të BE-së në kuadër të këtij programi. Ky aktivitet u organizua nga Drejtoria e Sigurimit Read More…

[:sq]Njoftim Punesimi prane departamentit te biologjise FSHT[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 75, datë 11.10.2019 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTË PER VITIN AKADEMIK 2019-2020, PRANE DEPARTAMENTIT TË BIOLOGJISE, NE FAKULTETIN E SHKENCAVE TEKNIKE DHE NATYRORE 1 (një) personel Read More…

[:sq]Thirrje aplikimi për Bursa Erasmus + Tallinn Health care College Estoni[:]

[:sq] Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Tallinn Health Care College në Tallinn, Estoni Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Tallinn Health Care College në Tallinn, Estoni në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton studentët e UV-së në vitin e dytRead More…

[:sq]8th ASECU Youth International Conference and Summer School[:]

[:sq]Në datat 16-20 Shtator 2019, u zhvillua konferenca studentore “8th ASECU Youth International Conference and Summer School” organizuar nga University of National and World Economy (UNWE), e cila u mbajt në Ravda, Bullgari. Qëllimi I Konferencës së përvitshme studentore nën siglën e ASECU Youth është një mundësi për të gjithë studentët: – Të prezantojnë punimet e tyre sipRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + West Attica University Greece[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Perëndimor Atika (West Attica University) në Greqi Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin  Perëndimor Atika (West Attica University) në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjitRead More…