[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos[:]

[:sq]Universiteti i Torinos shpall thirrjen për 97 vende për profesorë vizitorë nga vendet e BE-së dhe ato jo të BE-së për vitin akademik 2019/2020. Kjo thirrje shpallet në kuadër të programeve ad hoc për tërheqjen e profesorëve vizitorë ndërkombëtar në të gjitha fushat shkencore.   Aplikimet duhet të dorëzohen deri më 20 Maj 2019, ora 11.00 CEST (Koha Qendrore Read More…

[:sq]Njoftim për studentët që kanë përfituar bursë[:]

[:sq]Studentët e ciklit të parë, që kanë përfituar bursë  sipas Vendimit të  Bordit të Administrimit nr 15 ,datë 29.03.2019, të dorëzojnë numrin e llogarisë bankare pranë zyrave të shërbimit ndaj studentit pranë  fakultetit ku studiojne, për kalimin e bursës së përfituar. Nr Emri i plotë Cikli i studimit Dega 1 MARIGLEN KOTORRI Bachelor Inxh.mekanike Read More…

[:sq]Thirrje Antall József Summer School 2019[:]

[:sq]Thirrje Antall József Summer School 2019   Shkolla verore “Antall József“ (Antall József Summer School) në Hungari shpall thirrjen për aplikim për një program edukimi dy javor në Budapest në datat 1-11 Korrik 2019 në Budapest. Aktiviteti  do të zhvillohet mbi rolin e vendeve të Visegradit te partnerët rajonal, si Bashkimi Evropian, NATO dhe OSBE. Mund të aplikoRead More…

[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos[:]

[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos Universiteti i Torinos shpall thirrjen për bursa për studentë vizitorë në Departamentin e Filozofisë dhe kurse të reja në Departamentin e Studimeve historike. Departamenti i Filozofisë dhe Shkencave të Edukimit ofron 3 bursa mobiliteti për studentët nga universitetet jo-italiane për vitin akademik 2018-2019. Programi i bursave është pjesRead More…

[:sq]Sondazhi Kombëtar i Studentëve[:]

[:sq]Te dashur student ju rikujtojme se diten e neserme date 16.04.2019 nis Sondazhi Kombetar i Studenteve. Jeni te lutur te hyni ne adresen tuaj te e-mail dhe te plotesoni pyetesorin. Afati i fundit i plotesimit te pyetesorit do te jete data 02.05.2019. Per cdo paqartesi apo problem ne aksesimin e pyetesorit, lutemi te kontaktoni me Koordinatorin institucional ose me perfaqesuesit e grupit te punRead More…

[:sq]“Kanceri kolo-rektal, rritja e ndërgjegjësimit për sëmundjen duke e njohjur atë”. Të bëhemi pjesë e nismës globale: “ Të gjithë bashkë, mund t’ja dalim në luftën kundër kancerit”.[:]

[:sq]Në kuadrin e “Muajit të ndërgjegjësimit për kancerin kolo-rektal” – Muaji Mars, Qendra Studimore për Shëndetin Publik në FSHP organizoi më  datë 29.03.2019, aktivitetin promocional me temë: “Kanceri kolo-rektal, rritja e ndërgjegjësimit për sëmundjen duke e njohjur atë”. Të bëhemi pjesë e nismës globale: “ Të gjithë bashkë, mund t’ja dalim në luftën kuRead More…

[:sq]“Integrimi i evidencave të kërkimit shkencor në përmirësimin e kujdeseve infermierore”.[:]

[:sq]Departamenti i Infermierisë, Fakulteti i Shëndetit Publik, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, organizoi më datën 30 Mars 2019, Konferencën e Parë Studentore me temë: “Integrimi i evidencave të kërkimit shkencor në përmirësimin e kujdeseve infermierore”.   Ky aktivitet kërkon të pasqyrojë rezultatet e kërkimit shkencor të realizuar, me qëllim përmirësiRead More…

[:sq]World University Service of Germany (WUS) në bashkëpunim me Rektoratin e Universitetit “Ismail Qemali” në Vlorë, organizon një takim informues me studentët.[:]

[:sq]World University Service of Germany (WUS) në bashkëpunim me Rektoratin e Universitetit “Ismail Qemali” në Vlorë, organizon një takim informues me studentët e këtij Universiteti në datën 15 prill 2019, ora 11 në sallën e konferencave “Rilindja”. Shoqata Gjermane, World University Service (WUS) me qendër në Wiesbaden të Landit të Hessenit në Gjermani, përmës projektitRead More…

[:sq]Libraria Elektronike – Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”[:]

[:sq]Njoftim! Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” është bërë anëtar i libraris elektronike. Janë krijuar llogari për të gjith studentët me adresën zyrtare e-mail në formatin emër.mbiemër@univlora.edu.al. Më poshtë është bashkalidhur manuali i përdorimit. Për çdo pyetje drejtohuni specialistëve IT pranë fakulteteve tuaja. Linku i librarise elektronike Manuali i PerdoRead More…