njoftime

[:sq]Thirrje Antall József Summer School 2019[:]

[:sq]Thirrje Antall József Summer School 2019

 

Shkolla verore “Antall József“ (Antall József Summer School) në Hungari shpall thirrjen për aplikim për një program edukimi dy javor në Budapest në datat 1-11 Korrik 2019 në Budapest.

Aktiviteti  do të zhvillohet mbi rolin e vendeve të Visegradit te partnerët rajonal, si Bashkimi Evropian, NATO dhe OSBE.

Mund të aplikojnë profesionistë të rinj të moshës 23-35 që janë të interesuar në studimet e Evropës Qendrore, bashkëpunimi i Visegradit dhe rajonit në përgjithësi, duke studiuar në fushën e shkencave sociale, humane, ekonomike, ligjore marrëdhëniet ndërkombëtare, shkencat politike, studimet e sigurisë dhe studime rajonale.

 

Më shumë informacion mbi këtë thirrje e gjeni në linkun:

Kliko këtu

 

Forma e aplikimit online gjendet në linkun:

Kliko këtu

 

Afati përfundimtar është deri më 21 Prill 2019.

 

Call for Application[:]