[:sq]Dita Ndërkombëtare e Mbulimit Shëndetësor Universal[:]

[:sq]Dita Ndërkombëtare e Mbulimit Shëndetësor Universal Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Mbulimit Shëndetësor Universal, që përkujtohet çdo 12 dhjetor, Qendra Studimore për Shëndetin Publik (FSHP) organizoi aktivitetin promocional shëndetësor: “TË BASHKOHEMI PËR MBULIM SHËNDETËSOR UNIVERSAL – TANI ËSHTË KOHA PËR VEPRIM KOLEKTIV: SHËRBIME SHËNDETËSORE NË KOMURead More…

[:sq]Takim i rëndesishëm me përfaqësues të Universitetit të Maçeratës  Itali.[:]

[:sq]Në datën 11 dhjetor 2018,  në zyrën e Rektorit  u zhvillua një takim i rëndesishëm me përfaqësues të Universitetit të Maçeratës  Itali. Rektori i Universitetit të Vlorës Ismail Qemali, Prof. Dr. Roland Zisi bëri një prezantim të shkurtër të profilit të Universitetit të Vlorës mbi programet e studimit dhe aktivitetin e kërkimit shkencor duke theksuar prioritetet tRead More…

[:sq]VENDIM Nr. 723, datë 6.12.2018[:]

[:sq]VENDIM Nr. 723, datë 6.12.2018 PËR NJË NDRYSHIM NË VENDIMIN NR.288, DATË 21.5.2018, TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE,“PËR MIRATIMIN E KUFIRIT MAKSIMAL TË TARIFËS VJETORE TË SHKOLLIMIT PËR STUDENTËT QË NDJEKIN STUDIMET NË INSTITUCIONET PUBLIKE TË ARSIMIT TË LARTË, NË NJË PROGRAM TË CIKLIT TË PARË TË STUDIMEVE, NË NJË PROGRAM TË INTEGRUAR TË STUDIMEVE OSE NË NJËRead More…

[:sq]Ndriçimi i Godinës së Universitetit tonë në mbështetje të 16 ditëve të aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore.[:]

[:sq] Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, mbrëmjen e ditës së Premte, 23 Nëntor 2018, në bashkëpunim me OKB dhe UNFPA, u ndriçua me ngjyrën Portokalli në mbështetje të nismës “Bëj Portokalli gjithë Botën; Dëgjomëni dhe mua; Bashkohu për t’i dhënë fund Dhunës ndaj Gruas”. Ngjyra Portokalli që universiteti yne morri të Premten mbrëma, përfaqëson një të ardhme Read More…

[:sq]Forumi Pabarazitë dhe Dhuna me Bazë gjinore – Perceptimet dhe Roli i të rinjve.”[:]

[:sq]Në ambientet e sallës Rilindja, datë 26.11.2018, ora 10.00 u zhvillua forumi tematik “Pabarazitë dhe Dhuna me Bazë gjinore – Perceptimet dhe Roli i të rinjve.” Forumi u organizua ne vazhdën e aktiviteteve ndërgjegjësuese e informuese që po zhvillohen në kuadër të 16 ditëve ndërkombëtare të aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore. Fokusi ishte tëk roli i të rinRead More…

[:sq]Takim “Marrja e Presidencës së rradhës së Bashkimit Europian nga Austria”[:]

[:sq] Në ambientet e sallës Rilindja, datë 22.11.2018, ora 11.00 u zhvillua takimi për “Marrja e Presidencës së rradhës së Bashkimit Europian nga Austria” dhe politikave të mundshme të do të ndiqen për zonën e Ballkanit. Takimi u hap prej; Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë; vazhdoi me Dr. Johann Sattler dhe me Prof. Dr. Arben Malaj. AmRead More…

[:sq]Konferenca e studentëve për studime gjuhësore[:]

[:sq]Konferenca e studentëve për studime gjuhësore , letrare dhe kulturore, mbajtur më 7 nëntor 2018, organizuar nga Departamenti i Gjuhëve të Huaja, Fakulteti i Shkencave Humane, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë paraqiti talentet akademike nga departament, fakultet, por jo vetëm. Konferenca mirëpriti studentë të diplomuar nga Fakulteti i Shkencave Humane, si dhe studentë ndërkomRead More…

[:sq]NJOFTIM[:]

[:sq]Drejtoria e Sigurimit te Brendshem te Cilesise dhe Zhvillimit Institucional me mbeshtetjen e Rektorit te Universitetit do të organizoje per gjithe studentet e Ciklit te I &II te UV-se, aktivitetetet si me poshte: 1. Ne kuader te diteve te informimit Erasmus me pranine e perfaqesuesve te Zyres Kombetare Erasmus Albania, do te organizoje aktivitetin me teme: “Informimi i studentëve mbiRead More…

[:sq]Takim senibilizues për sistemin zgjedhor me Komisionin Qendror Zgjedhor[:]

[:sq]Në ambientet e sallës Rilindja të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, u zhvillua takimi midis përfaqësuesve të KQZ dhe studentëve të Universitetit tonë. Bashkëbisedimi u hap prej; Prof. Dr. Bilal Shkurtaj, Zëvëndës Rektor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë; Z. Ylli Merkaj, Sekretar i Përgjithshëm i Komisionit Qëndror Zgjedhor; Znj. Ana Tenolli, Drejtore e KomiRead More…