[:sq]KOFERENCE NDERKOMBETARE SHKENCORE[:]

[:sq]Në datat 26-27.10.2017, në Universitetin e Beogradit u zhvillua konferenca ndërkombëtare shkencore mbi studimet ballkanike “Mapping Balkan routes 2: literary, cultural and linguistic landscapes  – European perspectives”. Kjo konferencë u organizua nga Fakulteti  i Filologjisë, Universiteti i Beogradit në bashkëpunim me  Departamentin e Gjuhëve të Huaja dhe Departamentin e GRead More…

[:sq]Takim konsultativ për Projektligjin për Rininë[:]

[:sq]Një takim mjaft i rëndësishëm për për prezantimin e Projekligjit për Rininë u zhvillua në datën 08.11.2018 në sallën “Rilindja’ të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Ky takim i dytë u zhvillua në kuadrin e takimeve konsultative në 12 qarqet e vendit. Me pjesëmarrës: Z. Shpati Kolgega, Zëvendësministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë; Prof. Dr. Roland Zisi, RektRead More…

[:sq]Erasmus+ ICM[:]

[:sq]Në datë 27 Shtator, 2018, ora 11:00-12:30 pranë ambienteve të UV-së u realizua me sukses nga Sektori i Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë, takimi mbi zbatimin e projekteve International Credit Mobility (mobilitetin ndërkombëtar të krediteve) të programit Erasmus +, në të cilat Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë është partner. Gjithashtu, ky takim ishte dhe në pëRead More…

[:sq]KLINIKA E LIGJIT[:]

[:sq]Në datën 04 Tetor 2018  në sallën “Rilindja”, pranë Rektoratit është zhvilluar Ceremonia e Promovimit për Klinikën e Ligjit” Folës kryesorë në këtë takim ishin Z.Sokol Bana – Zv/Rektor Për Kërkimin Shkencor dhe Zhvillimin Institucional, Znj. Ina Xhepa –Drejtore Ekzekutive Qendra Europiane, Z. Erjon Hitaj,–Shef i Departamentit të Drejtësisë UV, Z. Ilir Kanaj Read More…

[:sq]Takimi me Ambasadorin Turk Murat Ahmet Yörük[:]

[:sq]Sot më datë 11.07.2018 në mjediset e Universitetit “Ismail Qemali”, u organizua takimi me Ambasadorin Turk Murat Ahmet Yörük! Gjatë takimit u diskutua zgjerimi i mëtejshëm i dimensioneve të bashkëpunimit veçanërisht në fushën e edukimit dhe kërkimit shkencor me universitete analoge në Turqi. Ky takim thekson edhe një herë vizionin ndërkombëtarizues te UV-së. [:]Read More…

[:sq]TAKIM NE UNIVERSITETIN E PORTOS NE PORTUGALI[:]

[:sq]Në kuadër të strategjisë së ndërkombëtarizimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, me porosi te Rektorit te Vlores Prof. Dr. Roland Zisi, Zv. Rektori për Kërkimin Shkencor dhe Zhvillimin Institucional, Phd. Enkelejd Mëhilli, më datë 21.06.2018 në mjediset e Universitetit të Portos, në Portugali, realizoi takimin bashkëpunues me Zv. Rektoren për Bashkëpunim dhe KultRead More…

[:sq]Rektori i  Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr Roland Zisi, nderohet nga BFSU me titullin akademik “Distinguished Research Fellow”[:]

[:sq] Me ftesë të Prof. Dr Peng Long, Presidentit të BFSU-së (Beijing Foreign Studies University), Rektori i  Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr Roland Zisi, kreu një vizitë pune një javore në Pekin (Kinë). Vizita u organizua në funksion të progresit të mëtejshëm të marrëveshjes dypalëshe mes dy universiteteve, nënshkruar një vit më parë, si dhe të pjesëmaRead More…

[:sq]AKTIVITET ME RASTIN E 1 QERSHORIT[:]

[:sq]Me rastin e Festës se Fëmijëve, 1 Qershorin, Departamenti i Shkencave Kompjuterike ndërmori iniciativën për zhvillimin e një aktiviteti social në Shtëpinë e Foshnjës në Vlorë. Kësaj nisme ju bashkuan jo vetëm pedagogët, por edhe studentët e cikleve të studimit Bachelor dhe Master. Në datën 31 maj, përfaqësues të Departamentit, pedagogë dhe studentë dhuruan pranë sRead More…

[:sq]SEMINAR TRAINUES I FAKULTETIT TE SHENDETIT PUBLIK[:]

[:sq]  Fakulteti i Shëndetit Publik, Departamenti i Infermierisë organizoi në datë 26 Maj 2018 në Spitalin Rajonal të Vlorës, pranë ambienteve  të Telemedicinës seminarin trajnues me temë : “Menaxhimi i mbetjeve spitalore dhe ndikimi i rreziqeve profesionale në mirëqënie” me koordinator Denada Selfo dhe grup pune Vitori Hasani, Majlinda Zahaj, Brunilda Subashi, RozetaRead More…