Personel ndihmësakademik Specialisti i Qendrës Studimore Ndërdisiplinore të Zhvillimit Rajonal

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.32 datë 15.03.2023 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Personel ndihmësakademik me karakter administrativ, me angazhim me kohë të plotë, në pozicionin: ”Specialisti i Qendrës Studimore Ndërdisiplinore të Zhvillimit RajonalRead More…

Personel akademik me angazhim kohë të plotë, pranë Qendrës Kërkimore Shkencore të Fakultetit të Shkencave Teknike dhe Natyrore

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.35 datë 15.03.2023 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (një) personel akademik me angazhim kohë të plotë, pranë Qendrës Kërkimore Shkencore të Fakultetit të Shkencave Teknike dhe Natyrore Detyrat dhe përgjegjësitë Read More…

Bursa Erasmus+ për stafin akademik me kohë në Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni

Thirrje për mobilitet mësimdhënie për stafin akademik me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni. Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Jan Kochanowski në Kielce, Poloni në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, Read More…

TAKIM AKADEMIK E LETRAR ME PËRKTHYESIN PROF. DR NONDA VARFI

  Në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë, Biblioteka “Nermin Vlora, Falaschi”, Ditën e premte, Datë 17. 03. 2023, Ora 12. 00. Në kuadër të Pranverës Frankofone, Qendra e Gjuhëve të Huaja e Universitetit Politeknik të Tiranës, në bashkëpunim me Fakultetin e Shkencave Humane dhe Drejtësisë, të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, organizojnë një Takim Akademik e Read More…

Projekti SUCCESS po organizon programin për Konkursin mbi Start-Up

Projekti SUCCESS, i cili financohet nga programi Erasmus+ CBHE, në vendet e Ballkanit Perëndimor, po organizon programin për Konkursin mbi Start-Up. Ku? Në Shqipëri, Bosnjë-Herzegovinë dhe Mal të Zi. • Trajnime • Program mentorimi • Kurs trajnimi në Sarajevë, Bosnjë-Hercogovinë • Konkursi final që do të zgjedh më të mirin nga rajoni. Programi i Success mbi Startup tRead More…