Workshop me temë “Optimizimi i programeve të studimit të mësuesisë. Sfidat për një edukim cilësor afatgjatë”.

Drejtoria e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve në bashkëpunim me Njesitë Bazë që ofrojnë programe studimi të mësuesisë (Fakulteti i Shkencave Teknike dhe Natyrore,  Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtësisë), me  Drejtorinë e Edukimit për Ciklin e I&II të studimit, Qendra e Zhvillimit Rajonal si dhe Drejtoria e Komunikimit dhe Burimeve Njerëzore, mbështeRead More…

Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën e 10-të Shkencore Ndërkombëtare – ‘‘Sfidat Shkencore për Zhvillim të Qëndrueshëm – 2023”

Universiteti Nderkombëtar në Strugë ju bën thirrje për pjesëmarrje në Konferencën e 10-të Shkencore Ndërkombëtare – ‘‘Sfidat Shkencore për Zhvillim të Qëndrueshëm – 2023”, e cila do të mbahet më  26 Maj 2023, në Strugë, R. Maqedonisë së Veriut.   Аfati përfundimtar i dorëzimit të punimeve të plota është 09 Qershor 2023.   Informata më të detajuara pRead More…

URIM I REKTORIT TË UV PROF. DR. ROLAND ZISI, PËR DITËN E SULLTAN NOVRUZIT.

Në këtë ditë feste dhe optimizmi pranveror, që simbolizon përtëritjen e jetës, Ju uroj të gjithëve: Gëzuar Festën e Sulltan Novruzit! Shëndet dhe mbarësi në familjet tuaja! Festa e Sulltan Nevruzit është festë ku të gjitha qeniet e gjalla i falen Zotit dhe njerëzve iu shtohet dashuria për Zotin, për paqen dhe për mirësinë. E cilësuar si dita e fisnikërisë bektaRead More…

Vizita e parë kërkimore në strukturat e laboratorave të gjalla të VITALISE Living Lab e 4 kërkuesve shkencore, staf akademik nga Qendra Kërkimore Shkencore e Fakultetit të Shëndetit, UV

Nga 20-24 Shkurt 2023, 4 kërkuese shkencore, staf akademik nga Qendra Kërkimore Shkencore e Fakultetit të Shëndetit, zhvilluan vizitën e parë kërkimore në strukturat e laboratorave të gjalla të VITALISE Living Lab, përkatësisht në strukturat e laboratoreve të gjalla të Universitetit Arsitotle të Selanikut, Greqi, AUTH Living Lab Infrastructure. Kjo vizitë pune u krye në kuadëRead More…

Takim me fokus grupet e projektit SMART

Në kuadër të implementimit të projektit SMART “Qendrat e Inovacionit SMART për zhvillimin e të menduarit inovativ dhe sipërmarrës për të lehtësuar zhvillimin e zgjidhjeve të qëndrueshme inteligjente në Ballkanin Perëndimor”, u organizua më 20 Mars 2023, takimi i parë me temë: “Identifikimi i aktorëve dhe grupeve të interesit, dhe qasjet e tyre në funksion të përcaktRead More…

“Trajnoni trajnerin për zhvillimin e një biznesi fillestar” – Projekti 𝗦𝗨𝗖𝗖𝗘𝗦𝗦

Më 24 Shkurt 2023, Universiteti ‘Ismail Qemali”, mori pjesë në kursin e trajnimit të zhvilluar me partnerët e Projektit SUCCESS  në Universitetin Epoka, Tiranë, Shqipëri. Ne trajnimin njëditor moren pjese perfaqesues te Fakultetit te Ekonomise, i cili po e zbaton kete projekt: koordinatorja e projektit Zv.Dekane per Kerkimin Shkencor, Prof.Assoc.Elenica Pjero (Beqiraj) dhe Prof.AssocRead More…

Akademia Diplomatike e Vjenës: Executive Seminars and Summer Course for German Language and Culture in Austria

Jemi të lumtur të njoftojmë kursin e Shkolles se Studimeve Ndërkombëtare te Vjenës për SEMINARE EKZEKUTIVE: STRATEGJIA E NEGOCIIMIT PËR ÇËSHTJE NDËRKOMBËTARE i cili do të zhvillohet online në datat 24 dhe 26 prill 2023 dhe më 8 dhe 10 maj 2023 me pjesëmarrje fizike në Shkollën e Studimeve Ndërkombëtare të Vjenës. Ky seminar i drejtohet profesionistëve që punojnë ose pRead More…

ZHVILLOHET NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË TAKIM AKADEMIK E LETRAR ME PËRKTHYESIN PROF. DR NONDA VARFI

Ditën e premte, Datë 17. 03. 2023, në Bibliotekën “Nermin Vlora, Falaschi”, të Universitetit “Ismail Qemali’ Vlorë, u zhvillua takimi akademik e letrar me përkthyesin Prof. Dr. Nonda Varfi. Takimi u organizua në kuadër të Pranverës Frankofone,  si një bashkëpunim i Qendrës së Gjuhëve të Huaja të Universitetit Politeknik të Tiranës me Fakultetin e Shkencave Humane dhe DrejtRead More…

Hello Student! Ju ftojmë të bëheni pjesë e një mundësie unike për tu takuar me Skuadrën e Rekrutimeve të Raiffeisen Bank Albania!

Hello Student! Kemi dëshirë t’ju ftojmë të bëheni pjesë e një mundësie unike për tu takuar me Skuadrën e Rekrutimeve të Raiffeisen Bank Albania! Ne besojmë se çdo student ka potencialin për të arritur maksimumin dhe duam t’ju ndihmojmë të zbuloni pasionin dhe dëshirat tuaja. Ju presim më 29 Mars, ora 10:30 tek Biblioteka e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, “Nermin VRead More…