njoftime

Projekti SUCCESS po organizon programin për Konkursin mbi Start-Up

Projekti SUCCESS, i cili financohet nga programi Erasmus+ CBHE, në vendet e Ballkanit Perëndimor, po organizon programin për Konkursin mbi Start-Up.

Ku? Në Shqipëri, Bosnjë-Herzegovinë dhe Mal të Zi.
• Trajnime
• Program mentorimi
• Kurs trajnimi në Sarajevë, Bosnjë-Hercogovinë
• Konkursi final që do të zgjedh më të mirin nga rajoni.
Programi i Success mbi Startup tani po pranon aplikime.
Thirrja për Fazën 1 është zyrtarisht e hapur.
Kjo Thirrje e Hapur vazhdon deri në 30 Mars, 2023!
Programi fillon në Prill!

Cdo skuadër do të ketë një mentor biznesi.

Ju merrni të dhëna të vlefshme për të zhvilluar më tej idenë tuaj.

Pra…A jeni një student apo skuadër studentësh të interesuar tek sipërmarrja? A keni nje ide apo a jeni të interesuar në fushat e mëposhtme?

Prodhim

Shendetsi

Ushqim

Lëvizja me mjete

Ekonomi Qarkulluese

Energji

Hidhini një sy, linkut më poshtë në Google Form dhe aplikoni TANI

Kliko ketu per linkun e aplikimit