PROMOVOHET NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË, VEPRA “LIRIMI ME KUSHT”, I AUTORIT FLORJAN KALAJA.

Ditën e premte, datë, 31.03.2023, në sallën “Rilindja”, të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, nën kujdesin e veçantë të Rektorit të UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, në bashkëpunim me dhomën e Avokatisë Vlorë dhe Departamentin e Drejtësisë të UV-së,u organizua promovimi i monografisë “Lirimi me kusht”, i autorit Florjan Kalaja, me profesion gjykatës pranë GjykatëRead More…

PROMOVIMI I VEPRËS “LIRIMI ME KUSHT”, I AUTORIT FLORJAN KALAJA.

UNIVERSITETI “ISMAIL QEMALI” VLORË, DITËN E PREMTE, DATË 31.03.2023, ORA 11:00, SALLA “RILINDJA” Ditën e premte, datë, 31.03.2023, ora 11:00, në sallën “Rilindja”, të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, nën kujdesin e veçantë të Rektorit të UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, në bashkëpunim me dhomën e Avokatisë Vlorë dhe Departamentin e Drejtësisë të UV-së, do Read More…

Konferenca e V Studentore “Inovacion në Inxhinieri, Shkencë dhe Teknologji”

TEMPLATE PËR STUDENTËT NË KONFERENCËN STUDENTORE “INOVACION NË INXHINIERI, SHKENCË DHE TEKNOLOGJI” (TITULLI) Studenti i parë autor, Studenti i dytë autor, Studenti i tretë autor Universiteti i përkatësisë autor1@email.edu, autor2@email.com, autor3@gmail.com Mentori: Grada/Titulli Emër mbiemër Institucioni i përkatësisë, mentor@email.edu Abstrakt Instruksionet japin Read More…

Thirrje për pjesëmarrje në konferencë shkencore ndërkombëtare:

“Didaktika e gjuhëve dhe kulturave të huaja: Nga politikat gjuhësore në qasjet për një kompetencë të shumëgjuhësisë”   23-24 Tetor 2023, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Tiranë   Fakulteti i Gjuhēve të Huaja, Universiteti i Tiranës, zhvillon këtë konferencë ndërkombëtare në bashkëpunim me Universitetin “Fan S. Noli”, Korçë, Universitetin “LuigRead More…

Bursa Erasmus+për mësimdhënie/trajnim për stafin akademik me kohë të plotë në Universitetin e Veliko Tërnovos “St.Cyril and St. Methodious”, Bullgari.

Thirrje për mobilite mësimdhënie/trajnim për stafin akademik me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Veliko Tërnovos “St.Cyril and St. Methodious”, Bullgari. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Veliko Tërnovos “St.Cyril and St. Methodious” në BullgRead More…

Takim i Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” VlorëProf. Dr. Roland ZISI me Ambasadorin e Indisë në Shqipëri, H.E. Z. Rahul Shrivastava

Ditën e hënë, datë 27.03.2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, priti në zyrën e tij, Ambasadorin e Indisë në Shqipëri, H.E. Z. Rahul Shrivastava, i cili shoqërohej nga Z. Jagmohan Tiwari, Atashe i Ambasadorit të Indisë në Shqipëri dhe Z. Erind Bathorja, Konsulent i pavarur për çështje dypalëshe diplomatike për subjektet e huaja (grupet e inRead More…

NJOFTIM PËR STUDENTËT E UV

TAKIM I STUDENTËVE TË UV ME KANDIDATËT PËR ANËTARË TË BORDIT TË ADMINISTRIMIT (Salla “Rilindja”, Ditën e Hënë, Datë 03. 04. 2023, ora 12. 00)   Të dashur studentë të UV! Siç jeni në dijeni, në datën 05. 04, 2023, trupa zgjedhore studentore e UV, do të zhvillojë zgjedhjet për anëtarin e BA. Kandidatët për anëtar të Bordit të Administrimit, të Universitetit “IsRead More…

NJOFTIM – hapet thirja për aplikim për të dërguar artikujt shkencore për Numrin 6, Vëllimi 2 – 2023 i Buletinit Shkencor së Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë.

  NJOFTIM Ju njoftojmë se janë hapur aplikimet për të dërguar artikujt shkencorë për Numrin 6, Vëllimi 2 – 2023 të Buletinit Shkencor të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Artikujt duhet të dërgohen në adresen email: publikime@univlora.edu.al Afati i fundit për aplikim është:  data 10.04.2023 Artikujt do të vlerësohen nga Bordi Shkencor i UV-së.  BShk NRead More…

Workshop me temë “Optimizimi i programeve të studimit të mësuesisë. Sfidat për një edukim cilësor afatgjatë”.

Drejtoria e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve në bashkëpunim me Njesitë Bazë që ofrojnë programe studimi të mësuesisë (Fakulteti i Shkencave Teknike dhe Natyrore,  Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtësisë), me  Drejtorinë e Edukimit për Ciklin e I&II të studimit, Qendra e Zhvillimit Rajonal si dhe Drejtoria e Komunikimit dhe Burimeve Njerëzore, mbështeRead More…