Aplikim për bursa nga OeAD për vitin 2022/23 – open calls

Tani mund të aplikoni për programe të shumta bursash nga OeAD. Aplikimet për programet, si Ernst Mach-weltweit, Franz Werfel dhe Richard Plaschka janë të hapura për aplikantë nga e gjithë bota, ndërsa CEEPUS dhe programet dypalëshe të veprimit janë të kufizuara sipas rajoneve. Bursa Marietta Blau, aplikimi për të cilën është i hapur gjithashtu për aplikantë nga e gjRead More…

Thirrje per pjesëmarrje në Kongresin Ndërkombëtar Studentor në Universitetin Maltepe

Shkencat Humane dhe Sociale pranë Universitetit Maltepe në Turqi ftojnë studentët e ciklit të I dhe të II si dhe studentë të diplomuar për të dërguar abstraktet e tyre për Kongresin e 9-të Ndërkombëtar Studentor nën titullin “Kongresi Ndërkombëtar Studentor i Universitetit Maltepe për Shkenca Humane dhe Shkenca Sociale (HUMSOS)” i cili do të mbahet online më 02 -04 qershor 202Read More…

Shkollë verore ndërkombëtare për studentë dhe akademikë nga e gjithë bota në Strobl, në liqenin Wolfgang organizuar nga Universiteti i Vjenës

Universiteti i Vjenës organizon çdo vit një shkollë verore ndërkombëtare për studentë dhe akademikë nga e gjithë bota në Strobl, në liqenin Wolfgang. “Univie: shkolla verore për Studime Evropiane dhe Ndërkombëtare 2022” do të mbahet nga data 16 korrik deri më 13 gusht 2022. Programi katërjavor ofron kurse cilësore të Austrian Arbitration Academy paradite dhe kurse gjermaRead More…