Lista e aplikantëve raundi III

Listat e aplikantëve Raundi III, për vitin akademik 2021 -2022 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlore, sipas fakulteve përkatëse: Fakulteti i Ekonomisë (FE), Fakulteti i Shkencave Teknike dhe Natyrore (FSHT), Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtësisë (FSHH), Fakulteti i Shëndetit (FSH). Read More…

JAVA NDËRKOMBËTARE VIRTUALE NË KOLEGJIN E KUJDESIT TË SHËNDETIT

Kolegji i Kujdesit të Shëndetit në Estoni (Tallinn Health Care College) do të zhvillojë në periudhën 8-12 Nëntor 2021 aktivitetin tërësisht online të javës ndërkombëtare “Arsimi i Kujdesit të Shëndetit dhe Praktika e Erës së Ndryshimit”. Aktivitetet kryesore të javës do të përfshijnë: 08.11 – Hapja, simulim virtual, leksione dhe prezantime. 09.11 – KonferencRead More…

Bursa Erasmus + mësimdhënie/ trajnim në Universitetin Aristoteli në Selanik, Greqi (Aristotle University of Thessaloniki-AUTH).

Thirrje për mobilitete mësimdhënie/ trajnim në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA International Credit Mobility në Universitetin Aristoteli në Selanik, Greqi (Aristotle University of Thessaloniki-AUTH). Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me në Universitetin Aristoteli në Selanik, Greqi (Aristotle University of Thessaloniki-AUTH) në kuadër Read More…

NJOFTIM PËR STUDENTËT

Të dashur studentë ju urojmë mirëseardhjen në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, dhe qoftë një vit i mbarë e i suksesshëm! Njoftohen të gjithë studentët se procesi mësimor fillon në datë 18 Tetor 2021. Ju njoftojmë se në zbatim të Urdhërit të Ministrisë së Shëndetsisë dhe Mbrojtjes Sociale nr. 413/1, datë 27.09.202 “Për një ndryshim në Urdhërin nr. 413, datRead More…

SHOQËRIA NDËRKOMBËTARE E ZHVILLIMIT TË SJELLJES

Komiteti Ekzekutiv i ISSBD ka miratuar vazhdimin e skemës së suksesshme të bursave për vendet në Zhvillim (DCF). Qëllimi është të inkurajojë zhvillimin e qëndrueshëm të aktiviteteve në përputhje me qëllimet e ISSBD në vendet në zhvillim dhe të ndihmojë zhvillimin profesional të studiuesve të rinj. Vendet anëtare të kualifikuara të ISSBD janë të ftuar të aplikojnëRead More…

Bursat austriake për vitin akademik 2022/23 

Ministria Federale e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimit njofton se për vitin akademik 2022/23 do të vihen në dispozicion përsëri bursa për studentët, të diplomuarit dhe shkencëtarët. Thirrjet për aplikim gjenden në databazën e të dhënave austriake për bursa në www.grants.at në (gjermanisht dhe anglisht). Përveç bursave nga Ministria Federale e Arsimit, Shkencës dhe KërkimiRead More…

Ftesë në panairin virtual CBHE 26-27 Tetor 2021

Zyrat Kombëtare Erasmus+ dhe Agjencia Ekzekutive e Arsimit dhe Kulturës Evropiane (EACEA) ju ftojnë të merrni pjesë në Panairin virtual të projekteve CBHE i cila do të organizohet online më 26-27 Tetor 2021. Panairi Virtual do të shfaqë rezultatet nga 100 projekte CBHE të zbatuara në 65 vende të ndryshme midis viteve 2015 dhe 2018 si dhe do të ofrojë sesione trajnimi se si një Read More…

Panairi i projekteve Erasmus+2021

Në kuadër të ditëve Erasmus+ 2021, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë do të organizoj në datën 21 Tetor aktivitetin e panairit të projekteve, i cili do të sigurojë një vitrinë të projekteve Erasmus+ në zbatim nga UV. Qëllimi kryesor i këtij panairi është promovimi dhe përhapja e aktiviteteve, qëllimeve dhe rezultateve të projekteve, për të sjellë së bashku të Read More…