[:sq]Thirrje për aplikim për vizitë trajnimi në Universitetin të Ankonës në kuadër të projektit ALMARS[:]

[:sq]Thirrje për aplikim për vizitë trajnimi në Universitetin të Ankonës në kuadër të projektit ALMARS   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në kuadër të projektit “Capacity building for Blue Growth and curriculum development of Marine Fishery in Albania – ALMARS”  financuar nga programi Erasmus+ CBHE, ku UV-ja është partner, fton stafin akademik të Fakultetit të ShkeRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + për mësimdhënie në Universitetin Perëndimor Atika (West Attica University) në Greqi.[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility Universitetin Perëndimor Atika (West Attica University) në Greqi. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin Perëndimor Atika (West Attica University) në Greqi,  në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, Read More…

[:sq]THIRRJE PËR PUNIME “Konferencë Ndëruniversitare Akademike 2020″[:]

[:sq]THIRRJE PËR PUNIME Konferencë Ndëruniversitare Akademike 2020 Tiranë, më 15 maj 2020     Të nderuar kolegë,   Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të merrni pjesë në të Parën Konferencë Ndëruniversitare Akademike, me temë: “Sfidat e Arsimit të Lartë dhe Kërkimit të Aplikuar në Shqipëri”, organizuar nga SHLUJ “Universiteti Marin Barleti” Read More…

[:sq]Mundësi punësimi pranë BKT Dega Vlorë[:]

[:sq]Ftohen të gjithë studentët e diplomuar në degët e Fakultetit të Ekonomisë të aplikojnë për një pozicion pune të publikuar prej “Banka Kombëtare Tregtare, Dega Vlorë”. Informacion më i plotë mbi dokumentat dhe mënyrën e aplikimit e gjeni në faqen zyrtare të BKT në linkun:  https://cv.bkt.com.al/candidate/job_search# [:]Read More…

[:sq]APLIKIME PËR BURSA 2020 NË TURQI[:]

[:sq]                                   APLIKIME PËR BURSA 2020 NË TURQI Qeveria Turke u ofron mundësi për bursa afatgjata dhe afatshkurtëra studentëve dhe kërkuesve nga e gjithe bota nën programin “Türkiye Scholarships”, ku përfshihen studimet universitare, pasuniversitare, kërkimi shkencor dhe mësimin e gjuhës në universitetet më të njohRead More…

[:sq]Call for Application ISWiB 2020[:]

[:sq]Call for Application ISWiB 2020 Dear Sir/Madam, As a representative of the International Student Week in Belgrade (ISWiB 2020),  I would cordially like to notify you about our festival. We would really appreciate it if you would be able to attach our Call for Application on your website/social media pages, in order to spread the word about the Festival among the public, especially thRead More…