njoftime

[:sq]Mundësi punësimi pranë BKT Dega Vlorë[:]

[:sq]

Ftohen të gjithë studentët e diplomuar në degët e Fakultetit të Ekonomisë të aplikojnë për një pozicion pune të publikuar prej “Banka Kombëtare Tregtare, Dega Vlorë”.

Informacion më i plotë mbi dokumentat dhe mënyrën e aplikimit e gjeni në faqen zyrtare të BKT në linkun:  https://cv.bkt.com.al/candidate/job_search#

[:]