njoftime

[:sq]Ftese per pjesemarrje në datat 17-18 mars 2020 ‘Simpoziumin e III Ndërkombëtar mbi Letërsinë dhe Kulturën Hispanike’.[:]

[:sq]
Ftese per pjesemarrje në datat 17-18 mars 2020 ‘Simpoziumin e III Ndërkombëtar mbi Letërsinë dhe Kulturën Hispanike’.

Formati i kerkuar per publikimin
Thirrja
Formulari [:]