[:sq]Bashkohu me ne në bamirësi[:]

[:sq]Universiteti”Ismail Qemali ” Vlorë si çdo fundvit do të organizoj një festë bamirësie për fëmijët e “Shtëpisë së foshnjes Vlorë” dhe fëmijët e shkollës “PLM ” Ju ftojmë të gjithëve të bëheni pjesë e nismës tonë “Festat duan dashuri” duke kontribuar sado pak për këta fëmijë . Jeni të mirëpritur deri ditën e Premte datë 13.12.2019 pranë Sektorit të KomuniRead More…

[:sq]Bursa Erasmus +për student pranë Universitetit Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave tRead More…

[:sq]Call for papers ASECU[:]

[:sq]Dear Members of ASECU We are glad  to inform you 16th International Conference 2020 of ASECU is going  to be organized in Novosibirsk, Russia  on the 21-22 May 2020,  under the topic: GLOBAL SOCIAL AND ECONOMIC CHALLENGES AND REGIONAL DEVELOPMENT The Conference is organized by University Novosibirsk State University of Economics and Management (NSUEM) Novosibirsk, Russia, member oRead More…

[:sq] Publikimi i Raportit të Analizës së Pyetësorëve të Studentëve[:]

[:sq]Në zbatim të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr.531, datë 11.09.2018 “ Për Miratimin e Kodit të Cilësisë së Arsimit të Lartë”, Standarti VI.5, Kriteri.2 është përpiluar Raporti i Analizës së Pyetësorëve të Studentëve për Cilësinë e Mësimdhënies për çdo Lëndë të çdo Programi Studimi. Informacioni i publikuar në raport respekton lirinë dhe etikën aRead More…

[:sq]TRAJNIM PËR RRITJE KAPACITETESH I STAFIT AKADEMIK TË FAKULTETIT TË SHËNDETIT PUBLIK[:]

[:sq]TRAJNIM PËR RRITJE KAPACITETESH I STAFIT AKADEMIK TË FAKULTETIT TË SHËNDETIT PUBLIK (manipulimi i manikinëve të Qendrës Simulatore për Trajnimin Shëndetësor)   Në përmbushje të Objektivave 3, 4 të Zhvillimit të Qëndrueshëm për Shëndet e Mirëqënie dhe Edukim Cilësor, Fakulteti i Shëndetit Publik në datën 1 tetor 2019 organizoi trajnimin e stafit akademik të Read More…

[:sq]QENDËR SIMULATORE PËR TRAJNIM SHËNDETËSOR[:]

[:sq]QENDËR SIMULATORE PËR TRAJNIM SHËNDETËSOR pranë Fakultetit të Shëndetit Publik Për herë të parë në vitin akademik 2019-2020 në Fakultetin e Shëndetit Publik, Universiteti i Vlorës, filloi funksionimin Qendra Simulatore për Trajnim Shëndetësor, që synon përmirësimin e cilësisë së procesit mësimor-didaktik në programet e Infermierisë në të gjitha ciklet e studimit Read More…

[:sq]Trajnimi BLSD ‘‘Basic Life Support and Defibrillation’’[:]

[:sq]Trajnimi BLSD ‘‘Basic Life Support and Defibrillation’’ Në kuadrin e aktiviteteve në vazhdimësi për rritjen e kapaciteteve të stafit, studentëve dhe alumnit, Fakulteti i Shëndetit Publik në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Urgjencës Mjekësore, më datë 23.11.2019, zhvilluan trajnimin teoriko-praktik “Basic Life Support and Defibrillation’’. Trajnimi pati si synRead More…

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në Universitetin e Padovës[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Padovës në Itali Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin e Padovës në Itali në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikojnë për të përfRead More…

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët ë Jan Kochanowski University of Kielce (UJK), Poloni[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Jan Kochanowski University of Kielce (UJK), Poloni   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Jan Kochanoëski University of Kielce (UJK), Poloni, në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjithë studenRead More…

[:sq]PERSONEL NDIHMËSAKADEMIK ME KARAKTER ADMINISTRATIV[:]

[:sq]NJOFTIM  UNIVERSITETI “ISMAIL QEMALI” VLORE SHPALL NJOFTIMIN PER PERSONEL NDIHMËSAKADEMIK ME KARAKTER ADMINISTRATIV, ME ANGAZHIM ME KOHË TË PLOTË, ME AFAT TË CAKTUAR, NË POZICIONIN: “SPECIALIST TË MARRËDHËNIEVE ME JASHTË”, NË SEKTORIN E PROJEKTEVE DHE MARRDHËNIEVE ME JASHTË PRANË DREJTORISË SË SIGURIMIT TË BRENDSHËM TË CILËSISË DHE PROJEKTEVE NË UNIVERSITERead More…