njoftime

[:sq]Bashkohu me ne në bamirësi[:]

[:sq]Universiteti”Ismail Qemali ” Vlorë si çdo fundvit do të organizoj një festë bamirësie për fëmijët e “Shtëpisë së foshnjes Vlorë” dhe fëmijët e shkollës “PLM ”

Ju ftojmë të gjithëve të bëheni pjesë e nismës tonë “Festat duan dashuri” duke kontribuar sado pak për këta fëmijë .

Jeni të mirëpritur deri ditën e Premte datë 13.12.2019 pranë Sektorit të Komunikimit godina “A” kati i dytë Rektorat për të dhënë kontibutin tuaj.

Faleminderit![:]