njoftime Njoftime FSHH

[:sq]Aktivitet informues nga Departamenti i Drejtësisë[:]

[:sq]

Në datën 22 Nëntor u zhvillua aktiviteti informues për nismën ligjvënëse të zgjedhësve, organizuar nga Qendra për Nisma Ligjore Qytetare në bashkëpunim me Universitetin “Ismail Qemali”, Fakultetin e Shkencave Humane dhe Drejtësisë, Departamenti i Drejtësi.

Ky aktivitet u drejtua nën kujdesin e veçantë të Prof. Dr. Aurela Anastasi.

 [:]