[:sq]Takim me Ambasadoren Greke në Republikën e Shqipërisë, Shkëlqesinë e saj Znj. Eleni Sourani dhe  Zv. Ambasadorin Z. Grigoris Delavekouras[:]

[:sq]Në vazhdën e bashkëpunimit shumëdimensional midis Universitetit “ Ismail Qemali“ Vlorë dhe Ambasadës Greke në Shqipëri, më datë 04.06.2018 Rektori Prof. Dr. Roland Zisi mirëpriti në mjediset e Universitetit, Ambasadoren Greke në Republikën e Shqipërisë, Shkëlqesinë e saj Znj. Eleni Sourani dhe  Zv. Ambasadorin Z. Grigoris Delavekouras. Të pranishëm në takim ishin Read More…