[:sq]TAKIM NE UNIVERSITETIN E PORTOS NE PORTUGALI[:]

[:sq]Në kuadër të strategjisë së ndërkombëtarizimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, me porosi te Rektorit te Vlores Prof. Dr. Roland Zisi, Zv. Rektori për Kërkimin Shkencor dhe Zhvillimin Institucional, Phd. Enkelejd Mëhilli, më datë 21.06.2018 në mjediset e Universitetit të Portos, në Portugali, realizoi takimin bashkëpunues me Zv. Rektoren për Bashkëpunim dhe KultRead More…

[:sq]SEMINAR TRAINUES I FAKULTETIT TË SHËNDETIT PUBLIK[:]

[:sq]Fakulteti i Shëndetit Publik, Qendra Studimore për Shëndetin Publik organizoi në datë 2 Qershor 2018 në Spitalin Rajonal të Vlorës, pranë ambjenteve  të Telemedicinës seminarin trajnues me temë : “ Parandalimi i Melanomës – mbrojtja efektive  e shëndetit tuaj” Melanoma- roli i profesionistëve të  kujdesit shëndetësor  në  edukimin e komunitetit mbi rreziqet eRead More…

[:sq]Rektori i  Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr Roland Zisi, nderohet nga BFSU me titullin akademik “Distinguished Research Fellow”[:]

[:sq] Me ftesë të Prof. Dr Peng Long, Presidentit të BFSU-së (Beijing Foreign Studies University), Rektori i  Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr Roland Zisi, kreu një vizitë pune një javore në Pekin (Kinë). Vizita u organizua në funksion të progresit të mëtejshëm të marrëveshjes dypalëshe mes dy universiteteve, nënshkruar një vit më parë, si dhe të pjesëmaRead More…

[:sq]Takim me Ambasadoren Greke në Republikën e Shqipërisë, Shkëlqesinë e saj Znj. Eleni Sourani dhe  Zv. Ambasadorin Z. Grigoris Delavekouras[:]

[:sq]Në vazhdën e bashkëpunimit shumëdimensional midis Universitetit “ Ismail Qemali“ Vlorë dhe Ambasadës Greke në Shqipëri, më datë 04.06.2018 Rektori Prof. Dr. Roland Zisi mirëpriti në mjediset e Universitetit, Ambasadoren Greke në Republikën e Shqipërisë, Shkëlqesinë e saj Znj. Eleni Sourani dhe  Zv. Ambasadorin Z. Grigoris Delavekouras. Të pranishëm në takim ishin Read More…

[:sq]AKTIVITET ME RASTIN E 1 QERSHORIT[:]

[:sq]Me rastin e Festës se Fëmijëve, 1 Qershorin, Departamenti i Shkencave Kompjuterike ndërmori iniciativën për zhvillimin e një aktiviteti social në Shtëpinë e Foshnjës në Vlorë. Kësaj nisme ju bashkuan jo vetëm pedagogët, por edhe studentët e cikleve të studimit Bachelor dhe Master. Në datën 31 maj, përfaqësues të Departamentit, pedagogë dhe studentë dhuruan pranë sRead More…

[:sq]Konferenca e 5-të Shkencore Ndërkombëtare [:]

[:sq]Në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar në fushën e kërkimit shkencor, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi më datë 19 Maj 2018, mori pjesë në Konferencën e 5-të Shkencore Ndërkombëtare me tematikë “Sfidat Shkencore për Zhvillimin e Qëndrueshëm”, zhvilluar në Strugë dhe organizuar prej Universitetit Ndërkombëtar të Strugës nRead More…