[:sq]Çmimi Ekselencë për Burimet Njerëzore në Kërkim për UV-në[:]

[:sq]Kam kënaqësinë t’ju informoj se Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë i është akorduar çmimi Ekselencë për Burimet Njerëzore në Kërkim (HR Excellence in Research) nga Komisioni Evropian më datë 4 dhjetor 2017. Kjo është një ngjarje e rëndësishme për ne dhe ajo na bën veçanërisht krenarë për tri arsye të rëndësishme.   Së pari, kjo arritje finalizonRead More…

[:sq]Njoftim punësimi[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në vendimin  e Bordit të Administrimit Nr.19 datë 14.07.2017, “ Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave për punësimin  e personelit administrativ në vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë“,  dhe vendimin e Bordit të Administrimit Nr.22 datë 24.07.2017, shpall njoftimin për konRead More…

[:sq]Vlerësimi i kandidatëve për personel ndihmës akademik (Specialist) ne Njësisnë e Vlerësimit dhe Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë[:]

[:sq] Të dhënat Pikë Shkollim dhe kualifikim të mëtejshëm   Master Shkencor në Shkenca Politike     10 pikë   Përvojë pune në profesion Eksperienca pune në intitucione të arsimit të lartë 2 pikë për çdo vit pune (jo më shumë se 10 pikë) Eksperienca pune në fushën e vlerësimit dhe sigurimit të bredshëm të cilësisë 1Read More…

[:sq]“Të Ndalojmë HIV së Bashku”[:]

[:sq]  Njoftojmë të gjithë studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë  se aktiviteti i programuar për ditën e  premte dt . 01.12.2017 me rastin e  1 Dhjetorit, ditës Botërore të HIV \ AIDS e organizuar nga Fakulteti i Shëndetit Publik u anaullua për shkak të motit të keq. Por të zhvillohet nesër , dt. 06.12.2017  ora 9:00 pranë sallës “Rilindja ” Janë të mirRead More…

[:sq]Thirrje për bursa për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos, Itali.[:]

[:sq]Thirrje për bursa për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos, Itali.     Studentët që studiojnë në programet e studimit në Drejtsi që ofrohen nga Departamenti i Drejtsisë, Universiteti ‘Ismail Qemali”, Vlorë (UV), ftohen të aplikojnë për 3 (tre) bursa për mobilitete shkRead More…

[:sq]PJESA TEATRALE “QYPI”[:]

[:sq] Studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë me rastin e 150 vjetorit të lindjes së Luigi Pirandello, do të paraqesin për herë të parë në Vlorë “QYPI”, një përshtatje dhe skenarin e regjisorit Neritan Mehmetaj. Muzika e shkruar nga Maestro Aulon Naci; kostume dhe skenografi janë nga Drini Shehu. “QYPI” është një nga romanet më të famshme të Luigi Pirandellos: hisRead More…