njoftime Sherbime per komunitetin Promocion shendetsor

[:sq]“Të Ndalojmë HIV së Bashku”[:]

[:sq] 

Njoftojmë të gjithë studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë  se aktiviteti i programuar për ditën e  premte dt . 01.12.2017 me rastin e  1 Dhjetorit, ditës Botërore të HIV \ AIDS e organizuar nga Fakulteti i Shëndetit Publik u anaullua për shkak të motit të keq. Por të zhvillohet nesër , dt. 06.12.2017  ora 9:00 pranë sallës “Rilindja ”

Janë të mirëpritur të gjithë studentët  të marrin pjesë.

 

Ndërgjegjësimi dhe luftimi i stigmës rreth HIV.

Informim. Testim. Përfshirje.

 

Ju faleminderit![:]