Blog

The very best working out that has a secondary faculty certificate

Teaching using a secondary university certificate? This is what your possibilities appearance like You think that that with a secondary faculty leaving certification you might have no chances on the specialized entire world and may certainly not get the dream profession? Not accurate. The fact is, then again, which the try to find the correct apprenticeship could demonstrate to be more challenginRead More…

Modi tempora porro consectetur non adipisci.

Consectetur est porro sed velit tempora velit.Magnam est quisquam porro eius labore amet labore. Numquam sit dolorem ipsum sit sed voluptatem quisquam. Consectetur tempora dolore sit dolor etincidunt sit. Dolor neque dolor eius dolor sit dolore. Neque modi labore velit neque numquam neque. Numquam ipsum ut sit voluptatem.Sit quaerat dolorem eius dolore est etincidunt consectetur. Sit dolor numquamRead More…

Tips auf der Einstellung eines Akademischen Artikel Schriftsteller

Akademisches ghostwriting ist eine Anordnung zwischen einem ghost writer und dem AUFTRAGGEBERRechtliche ghost-writing, durch seine Natur erfordert, dass die Schriftsteller schreiben, die in house als Profi, und das ist nicht immer möglich, mit wissenschaftlichen Schreibens. Akademisches schreiben in diesem drop bedeutet nicht, dass das schreiben für ein akademisches PubRead More…

Amet quaerat dolorem etincidunt eius ipsum porro numquam.

Dolor eius modi quiquia non tempora tempora non.Quiquia etincidunt ipsum eius tempora magnam ipsum. Porro ut dolore sit non dolore velit consectetur. Voluptatem quisquam ipsum magnam ut. Quisquam amet etincidunt adipisci. Velit est modi neque sit sed. Voluptatem amet est etincidunt. Amet adipisci est sed non voluptatem magnam dolor. Sed adipisci sit sit. Tempora dolorem sit quiquia ipsum porro etiRead More…

Fifth International Conference on Language, Literary and Cultural Studies,

Fifth International Conference on Language, Literary and Cultural Studies, December 18-19, 2020, Vlorë, Albania   The Department of Foreign Languages, Faculty of Humanities, University of Vlora “Ismail Qemali”, Albania, on the occasion of its 25th anniversary, organize the Fifth International Conference on Language, Literary and Cultural Studies “TEACHING THE HUMANITIES IN THE POST-CORead More…

PËR FILLIMIN E VITIT AKADEMIK 2020-2021 DHE MËNYRËN E ZHVILLIMIT TË MËSIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË

PËR FILLIMIN E VITIT AKADEMIK 2020-2021 DHE MËNYRËN E ZHVILLIMIT TË MËSIMIT NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË Të dashur studentë, duke ju uruar një fillim të mbarë të vitit akademik, ju njoftojmë se: Viti akademik për studentët e programeve të studimit Bachelor do të fillojë në datën 2 nëntor 2020 sipas orareve të publikuara nga njësitë përkatëse në httRead More…

Njoftim punesimi FSHP – Pedagog me kohë të plotë

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 2 (DY) PERSONEL AKADEMIK ME ANGAZHIM ME KOHË TË PLOTË, PËR VITIN AKADEMIK 2020-2021, PRANË QENDRËS KËRKIMORE-SHKENCORE TË SHËNDETIT PUBLIK TË FUSHËS SË MJEKËSISË (SPECIALIST OSE I PËRGJITHSHËM) Përshkrimi i vendRead More…

Thirrje për 6 (gjashtë) bursa doktorature nga Universiteti i Qipros

Thirrje për 6 (gjashtë) bursa doktorature nga Universiteti i Qipros Qendra e Ekselencës KIOS për Kërkime dhe Inovacione në Universitetin e Qipros, hap thirrjen për 6 (gjashtë) bursa për studentë dokorature (PhD) me kohë të plotë. KIOS CoE vepron brenda Universitetit të Qipros në bashkëpunim me Imperial College London. Studentët e përzgjedhur do të regjistrohen në prograRead More…