Blog

UV ÇEL DHE 2 PROGRAME TË REJA STUDIMI ME UNIVERSITETIN POLITEKNIK TË BARIT: REKTORI I UNIVERSITETI POLITEKNIK TË BARIT PROF. FRANCESCO CUPERTINO DHE REKTORI I UV PROF. DR. ROLAND ZISI, NËNSHKRUAJNË MARRËVESHJET E BASHKËPUNIMIT PËR PROGRAMIN E DYFISHTË TË STUDIMIT, BACHELOR, NË “INXHINIERI ELEKTRIKE” DHE PROGRAMIN E PËRBASHKËT BACHELOR NË “SHKENCAT E ARKITEKTURËS PËR TRASHËGIMINË”.

Ditën e premte, datë 31.05.2024, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, shoqëruar nga Zv. Rektori për Kërkimin Shkencor dhe Zhvillimin Institucional, Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli, Zv. Rektori për anën Akademike Prof. Asoc. Frosina Londo dhe Drejtuesen e Departamentit të Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare Prof. Asoc. Luljeta Gusho, priti në zyrë RekMe teper…

Training activity of the project entitled “International Engineering Competence Centers to push Sustainable Mobility Development in Albania and Montenegro – INTEC

In the context of the implementation of the project entitled “International Engineering Competence Centers to push Sustainable Mobility Development in Albania and Montenegro – INTEC (Proposal number: 101081873)” with the main partner University of Applied Sciences FH Joanneuam (FHJ) – Graz Austria, on 10-12 June 2024, it is planned the third Train-the Trainer Module. The training activities will lMe teper…

Takim i Shërbimit Informativ të Shtetit (SHISH) me studentë të universitetit me qëllim mundësinë e tyre për punësim pranë këtij institucioni

Në datën 23 Maj, në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë përfaqësues të Shërbimit Informativ të Shtetit (SHISH) zhvilluan një takim me studentë të universitetit me qëllim mundësinë e tyre për punësim pranë këtij institucioni. Fillimisht, përfaqësuesit e SHISH u pritën nga zv. Rektori Akademik Prof. Asoc. Frosina Londo dhe zv. Rektori për Kërkimin Shkencor dhe ZhvilliMe teper…

Implementimi i projektit me titull “International Engineering Competence Centers to push Sustainable Mobility Development in Albania and Montenegro – INTEC

Në kuadër të implementimit të projektit me titull “International Engineering Competence Centers to push Sustainable Mobility Development in Albania and Montenegro – INTEC (Proposal number: 101081873)” me partnerin kryesor Universitetin e Shkencave të Aplikuara FH Joanneuam (FHJ) – Graz Austri, më 14-16 maj 2024, u zhvillua Moduli i Dytë Train-The Trainer. Aktivitetet e trajnimit zgjatën Me teper…

Bursa Erasmus+ për mësimdhënie/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik me karakter administrativ me kohë të plotë me Universitetin e Torinos (University of Torino)

Thirrje për bursa mësimdhënie/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik me karakter administrativ me kohë të plotë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA171 International Credit Mobility në Universitetin e Torinos.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Torinos (University of Torino) në kuadër të Programit “Erasmus+Me teper…

4th Management Board Meeting

  22.05.2024   AGENDA   4th Management Board Meeting   Date:                23.05.2024, 14:00-15:00 Place:               MS Teams Attendants (in alphabetical order): Daniela Wenzl, FH JOANNEUM [DW] Gospic Natasa, University Adriatik Bar FSKL [NG] Jovanovic Jelena, Gama Auto [JJ] Kapadia Bhavin, Frankfurt FRAU-UMe teper…

Departamenti i Matematikës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë mirëpriti delegacion nga Instituti për Didaktikën e Matematikës në Universitetin e Bielefeldit në Gjermani,

Departamenti i Matematikës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë mirëpriti më 16-17 Maj 2024 një delegacion nga Instituti për Didaktikën e Matematikës në Universitetin e Bielefeldit në Gjermani, të përbërë nga Prof. Dr. Michael Kleine, z. David Weiß dhe z. Samuel Coronado Alvarez. Takimi i mbajtur në 16 Maj 2024 në Fakultetin e Shkencave Teknike dhe Natyrore, u hap me njMe teper…

Bursa Erasmus+ për mësimdhënie/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik me karakter administrativ me kohë të plotë me Universitetin Politeknik të Kartagjenës

Thirrje për bursa trajnim për mësimdhënie/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik me karakter administrativ me kohë të plotë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA171 International Credit Mobility në Universitetin Politeknik të Kartagjenës në Spanjë (Polytechnic University of Cartagena).   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpuniMe teper…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin e Pitesti-t në Rumani (University of Pitesti)

Thirrje për bursë studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA171 International Credit Mobility. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Pitesti-t në Rumani (University of Pitesti) në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikojnë për bursë mobilitetMe teper…

Ambasada e ShBA ka hapur thirrjen për aplikim për programet Fulbright për vitin akademik 2025-2026

Ambasada e ShBA ka hapur thirrjen për aplikim për programet Fulbright për vitin akademik 2025-2026. Ne vlerësojmë partneritetin tuaj në informimin e grupeve te interesuara për këto programe: 1.    ndër pedagogët e interesuar per nje program kerkimor ne kuader te Programit Fulbright Visiting Scholar https://al.usembassy.gov/fulbright-visiting-scholar-program-2024-2025-2/ 2. Me teper…