njoftime

KZFSHTN – Shpalljen e rezultatit te zgjedhjeve për autoritetin Drejtues të Njësisë Bazë të Departamentit të Matematikës dhe Fizikës

Më poshtë gjendet vendimi i KZFSHTN – Shpalljen e rezultatit te zgjedhjeve për autoritetin Drejtues të Njësisë Bazë të Departamentit të Matematikës dhe Fizikës pranë Fakultetit të Shkencave Teknike dhe Natyrore në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë:

KZFSHTN – Njoftim për shpalljen e rezultateve të Raundit të dytë të zgjedhjeve në Dep e Matematikës dhe Fizikës në FSHTN