[:sq]STRATEGJIA E NDËRKOMBËTARIZIMIT[:en]INTERNATIONALIZATION STRATEGY [:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” synon të bëhet një nga universitetet shqiptare më të njohura ndërkombëtarisht duke forcuar orientimin dhe bashkëpunimin ndërkombëtar. Objektivi kryesor është krijmi i një besueshmërie dhe profesionalizmi në lidhje me mësimdhënien, kërkimin dhe bashkëpunimin ndërkombëtar në kuadër të projekteve të kërkimit, zhvillimit apo bashkëpunRead More…

Aplikacioni IOS Univlora (iphone, ipad)!!!

Nën kujdesin e rektorit, lancohet aplikacioni i ri i universitetit per pajisjet apple IOS.   – Ky aplikacion i dedikohet te gjithë atyre që kanë interes të informohen ne kohe reale mbi aktivitetet e ndryshme që zhvillon Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë. Aplikacioni suporton push notification. Në momentin që postohet një lajm i ri në faqen e Universitetit, ju do të njoftoheRead More…

Newsletter

[:sq] Newsletter, Numri 1, Tetor 2017 Newsletter, Numri 2, Nëntor 2017 Newsletter, Numri 3, Janar 2018 Newsletter, Numri 4, Shkurt 2018 Newsletter, Numri 5, Prill 2018 Newsletter, Numri 6, Maj—Qershor 2018 Newsletter, Numri 7, Shtator – Tetor 2018 Newsletter, Numri 8,  Nëntor 2018 [:en]       Newsletter,NumbRead More…

Kriteret e pranimit për tu rregjistruar në programet e ciklit të dytë të studimeve për vitin akademik 2017-2018 brenda datës 20.10.2017

[tab] [tab_item title=”Kitere pranimi FSHT”] Studentët e Fakultetit të Shkencave Teknike duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme të pranimit për tu rregjistruar në programet e ciklit të dytë të studimeve për vitin akademik 2017-2018 brenda datës 20.10.2017     Për programet e studimit “Master profesional”:   Për të gjithë kandidatët që plotësojRead More…

Njoftim

[:sq]Të githë studenteve të Fakultetit të Shkencave Teknike   Thirje për shkollë verore dy javore, 16 – 27  Tetor 2017.     Kush Aplikon: Studentët e Fakultetit të Shkencave Teknike Afati i aplikimit: Brenda datës 12 Tetor 2017, ora 12.00 Ku duhet të dërgohen aplikimet: Dr. Terence Egute <Terence.Egute@b-tu.de> Çfarë duhet për aplikim nga studentët : – CV Read More…

Thirrje per Aplikim per Mobilitet prane Universitetit te Liezhit

Thirrje për bursa për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Liezh-it, Belgjikë.     Studentët që studiojnë në programet e studimit Master, ose që janë duke aplikuar për ndjekjen e studimeve master, në Departamentin e Inxhinierive dhe Teknologjisë Detare, Universiteti ‘Ismail Qemali”, VlRead More…

Aplikacioni ANDROID Univlora!

[:sq]Nën kujdesin e rektorit, lancohet aplikacioni i ri i universitetit. – Ky aplikacion i dedikohet te gjithë atyre që kanë interes të informohen ne kohe reale mbi aktivitetet e ndryshme që zhvillon Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë. Aplikacioni suporton push notification. Në momentin që postohet një lajm i ri në faqen e Universitetit, ju do të njoftoheni menjëhere në pajisjen tRead More…