njoftime

Thirrje e hapur për studentë, individë dhe grupe studentësh. Studentët mund të bashkëpunojnë edhe me pedagogët ne mini projekte ne fushen e edukimit mediatik

Granti i kërkuar duhet të jetë midis 700 USD- 1.500 USD. Projekti i propozuar duhet të përfundojë më 10 dhjetor, 2023.

Gjeni dokumentacionin në linkun: 

https://sites.google.com/univlora.edu.al/emiproject/njoftime ose  mund te shkruani tek adresa email  eva.cipi@univlora.edu.al

 Afati i fundit për dorëzimin e propozimit të projektit është: 20 tetor, 2023, ora 17:00.

Për më shumë informacione dhe udhezime, 

 Ju ftojmë të merrni pjesë në Workshopin që zhvillohet tek Qendra RDC , kati i pestë, Godina C në datën 20 Tetor ora 10.00

 

Këto aktivitete mbështeten  nga Ambasada amerikane në Tiranë,  Instituti Shqiptar i Medias dhe Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë.

 

Aneks 1 Thirrja për propozime

Aneks 2 Udhezues i pergjithshem

Formulari i aplikimit