njoftime

AADF me rastin e vizitës së Bordit Drejtues organizon disa evente të rëndësishme për programet e LEAD Albania, MIP dhe Pazai i Ri.

Ditën e shtunë, 14 Tetor – 19:00 te Pazari i Ri festohet për Javën Amerikane


Ditën e martë, , 17 Tetor – 18:15 te Hotel Plaza festohet 10 Vjetori i programit LEAD Albania


Ditën e mërkurë, 18 Tetor – 16:00 te Hotel MAK Tirana (Ish Sheratoni) promovohet programi MIP për mundësi bursash në Shtetet e Bashkuara.