njoftime

Hapjet edicioni i pestë i Konkursit të Punimeve Kërkimore

Hapjet edicioni i pestë i Konkursit të Punimeve Kërkimore

Qëllimi i Konkursit është përfshirja e studentëve në kërkimin shkencor, si dhe nxitja e përdorimit të bibliotekës “JSTOR” për qëllime hulumtimi nëpërmjet shpërblimit.


There will always be something new to discover! 🔎
We are happy to announce that the fifth edition of the Research Paper Competition is officially open! 🤩
👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓 The competition is open to all students pursuing a degree in an Albanian university or a university in the region, including alumni who graduated no later than one year from the moment this competition was announced.
Six prizes will be awarded to the winners. 🥇🥈🥉

ℹ️ For further information, we invite you to visit our website www.cleanscore.al/konkursi.