Konferenca e 18-të vjetore e AIS-ALBSA dhe partnerëve të tjerë ndërkombëtarë

Të nderuar, Në datat 10-11 Nëntor, 2023, do të organizohet në ambientet e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë Konferenca e 18-të vjetore e AIS-ALBSA dhe partnerëve të tjerë ndërkombëtarë (Konferencë Ndërdisiplinore Ndërkombëtare) me titull “Kapitali Social dhe sfera publike në shoqërinë bashkëkohore”. Kjo konferencë do t`u jape mundësinë akademikëve dhe kërkRead More…

Call- Konferenca e VII ‘Towards Sustainable Development’ e organizuar nga Universiteti ‘Nënë Tereza’ e Shkupit

DREJT ZHVILLIMIT TË QËNDRUESHËM – Kongrese dhe Konferenca Ndërkombëtare Universiteti ‘Nënë Tereza’, Shkup, 6-7 Nëntor 2023 Ju ftojmë te merrni pjesë në Konferencen e VII ‘Towards Sustainable Development’ e organizuar nga Universiteti ‘Nënë Tereza’ e Shkupit, në datat 6-7 Nëntor 2023. TSD 2023 është një kongres dhe konferencë ndërkombëtare e organizuar në Shkup ngaRead More…