Njoftim – për Studente,për Shkollën Verore NEMO,

Njoftim Te dashur Studente, Ju informojme për Shkollën Verore NEMO, e cila është nje Platforme Akademike Ndërkombëtare e OMiLAB NPO e dedikuar temës së Modelimit Konceptual të Mësimit, për të inovuar, projektuar dhe krijuar Ekosistemet Dixhitale. Për informacione të detajuara, lutemi të shihni dukumentin bashkëlidhur. Vienna 17-28 July 2023 Read More…

Bursa Erasmus+ për stafin akademik me kohë të plotë në Universitetin e Padovës, Itali.

Thirrje për bursa trajnimi për stafin akademik me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Padovës, Itali. Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Padovës, Itali në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë stafin akademik me kohë tRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në niversitetin e Shkencave Shëndetësore të Lituanisë (Lithuanian University of Health Sciences) në Lituani,

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim  me Universitetin e Shkencave Shëndetësore të Lituanisë (Lithuanian University of Health Sciences) në Lituani, në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë studenRead More…

POETI LAUREAT I LETËRSISË SHQIPE DHE SHKRIMTARI SHQIPTAR, RUDOLF MARKU, NË NJË BASHKËBISEDIM LETRAR NË UV

Ditën e mërkurë, datë 05.04.2023, në mjediset e Bibliotekës Shkencore “Nermin Vlora Falaschi” të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, u zhvillua bashkëbisedimi me poetin Laureat të Letërsisë Shqipe dhe publicistin shqiptar, Rudolf Marku, i cili shoqërohej nga Piktori i Popullit, Nestor Jonuzi, nga poeti Sadik Bejko dhe përkthyesi I mirënjohur Bajram Karabolli. Të pranishëm në Read More…