Shkolla Ndërkombetare Verore në Dortmund, Gjermani

Universiteti i Shkencave të Aplikuara dhe Arteve në Dortmund, Gjermani, organizon këtë vit Shkollën Ndërkombëtare Verore. Ky event do të zgjase për dy javë dhe është i hapur si për studentët master ashtu edhe bachelor. Shkolla Verore do të zhvillohet nga data 21 gusht deri më 1 shtator 2023 në Dortmund, Gjermani. Programi përfshin fjalime, diskutime, punë me projekte – tRead More…

NJOFTIM – Për zhvillimin e dy kurseve pilot – Projekti EntrAl

Në kuadër të implementimit të paketës së punës WP4, PROJEKTI  ENTRAL,  Grupi i punës do të organizojë për studentë dhe lektore përkatësisht dy kurse pilot Në datat 2, 3 dhe 4 Maj me titull: Kampi i Inovacionit, pranë qëndrës RDC.Target grupi janë studentët. Në datat 8, 9 dhe 10 Maj me titull: Drejt një mendësie sipërmarrëse, pranë qendrës RDC.Target grupi janRead More…

NJOFTIM

Për dijeni dhe njoftim të Personelit Akademik të UV: Gjeni më poshtë Strukturën dhe Nivelet e Pagave të punonjësve të Personelit Akademik në Institucionet e Arsimit të Lartë, sipas VKM NR. 243, datë 20. 04. 2023, Për një ndryshim në vendimin NR. 748, datë 11. 06. 2009, të Këshillit të Ministrave: “Për trajtimin me pagë dhe shtesa mbi pagë të punonjësve të personelit akadRead More…

Bursa Erasmus+ për student nëUniversitet Cadiz (UCA), Spanjë

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility.   Universitet Cadiz (UCA), Spanjë, në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, ka hapur thirrjen për aplikime për ERASMUS+ KA171 SMS (ICM) për lëvizjet për studim në UCA për semestrin e vjeshtës 2023. Në kuadër të bashkëpunimitRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë Unin e Padovës në Itali, Unin e Transilvanisë së Brashovës në Rumani, Unin Perëndimor i Timishoarës në Rumani, Unin Piteshti në Poloni, Unin Opole në Poloni

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Padovës në Itali (University of Padua), Universitetin e Transilvanisë së Brashovës në Rumani (Transilvania University of Brasov), Universitetin Perëndimor i Timishoarës në RumRead More…

Bursa Erasmus+për mobilitet mësimdhënie/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në Universitetin e Salentos (University of Salento) në Itali.

Thirrje për mobilitet mësimdhënie/ trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salentos (University of Salento) në Itali. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Salentos në Itali, në kuadër të ProRead More…

URIMI I REKTORIT TË UV-së PËR FITËR BAJRAMIN

  Të gjithë besimtarëve muslimanë që kremtojnë Fitër Bajramin, festën që shton mëshirën dhe solidaritetin ndaj njëri-tjetrit, e veçanërisht atyre që agjëruan në muajin e shenjtë të Ramazanit, ju uroj nga zemra Gëzuar Fiter Bajramin! Në këtë ditë besimi, dëshmia e sakrificës na bën që ti jemi Zotit mirënjohës. Zoti e pranoftë sakrificën dhe lutjet tuajaRead More…

Personel administrativ me kohë të plotë, në pozicionin Punonjës pastrimi/Sanitare

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin nr.48 datë 19.04.2023 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Personel administrativ me kohë të plotë, në pozicionin “Punonjës pastrimi/Sanitare”, pranë Sektorit të Shërbimeve, Drejtoria e Shërbimeve Mbështetëse, në UniversitRead More…

Bursa Erasmus+ për mësimdhënieje/trajnim për stafin akademik me kohë të plotë në Universitetin e Granadës (University of Granada) në Spanjë

Thirrje për bursa mësimdhënieje/trajnim për stafin akademik me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Granadës (University of Granada) në Spanjë në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë stafin me kohë Read More…