njoftime

NJOFTIM – Për zhvillimin e dy kurseve pilot – Projekti EntrAl

Në kuadër të implementimit të paketës së punës WP4, PROJEKTI  ENTRAL,  Grupi i punës do të organizojë për studentë dhe lektore përkatësisht dy kurse pilot

  1. Në datat 2, 3 dhe 4 Maj me titull: Kampi i Inovacionit, pranë qëndrës RDC.Target grupi janë studentët.
  2. Në datat 8, 9 dhe 10 Maj me titull: Drejt një mendësie sipërmarrëse, pranë qendrës RDC.Target grupi janë stafi akademik.

Të pranishmit do të pajisen me certifikatë.

Aktivitetet mbështeten nga Erasmus Plus, EU.

Për regjistrime, drejtohuni tek Qendra RDC. Vendet janë të limituara.

Ju faleminderit!