njoftime

Njoftim – për Studente,për Shkollën Verore NEMO,

Njoftim
Te dashur Studente,
Ju informojme për Shkollën Verore NEMO, e cila është nje Platforme Akademike Ndërkombëtare e OMiLAB NPO e dedikuar temës së Modelimit Konceptual të Mësimit, për të inovuar, projektuar dhe krijuar Ekosistemet Dixhitale.
Për informacione të detajuara, lutemi të shihni dukumentin bashkëlidhur.