Njoftim për mbrojten e gjuhës Angleze

Për të gjithë ata që duan të tërheqin diplomën, për te aplikuar për Master, PhD, Erasmus ose për dosjet e aplikimeve për punë, S.T.A. ju krijon mundësinë të aplikoni per mbrojten e gjuhës Angleze. Nëpërmjet testit ndërkombëtarisht të njohur dhe të miratuar nga MASR, Toeic L&R. Për më shumë informacion kontaktoni në whatssapp +355692062100.  Read More…

Bursa Erasmus+ për staf akademik në Universitetin e Salentos, Leçe, Itali

Programma Erasmus+ 2014-2020 -Azione KA107 (International Credit Mobility) Progetto 2020-1-IT02-KA107- 078615. Bando di selezione per l’attribuzione di contributi finalizzati allo svolgimento di visite di insegnamento rivolte a personale docente proveniente dalle Università di Valona e Tirana (Albania).   Bando_Incoming Albania Teach_def KA107 Docenti -Annex_1_2 STA Albania DDRead More…

Bursa teknologjike nga Universiteti i Klagenfurt (Bursat e Teknologjisë Huawei dhe Bursat Teknologjike të Universitetit të Klagenfurt)

Në emër të OeAD, dëshirojmë të sjellim në vëmendjen tuaj thirrjen e re për bursa teknologjike nga Universiteti i Klagenfurt (Bursat e Teknologjisë Huawei dhe Bursat Teknologjike të Universitetit të Klagenfurt). Aplikimet mund të dorëzohen deri më 19 shkurt 2022. Universiteti i Klagenfurt (AAU) i përgjigjet nevojës për specialistë të kualifikuar duke trajnuar specialistë me kRead More…

Shkollë verore ndërkombëtare për studentë dhe akademikë në Strobl.

Universiteti i Vjenës organizon çdo vit një shkollë verore ndërkombëtare për studentë dhe akademikë nga e gjithë bota në Strobl, në liqenin Wolfgang. “Univie: shkolla verore për Studime Evropiane dhe Ndërkombëtare 2023” do të mbahet nga data 15 korrik deri më 12 gusht 2023. Programi katërjavor ofron kurse cilësore të Austrian Arbitration Academy dhe kurse te gjuhes gjermRead More…