njoftime

Njoftim për mbrojten e gjuhës Angleze

Për të gjithë ata që duan të tërheqin diplomën, për te aplikuar për Master, PhD, Erasmus ose për dosjet e aplikimeve për punë, S.T.A. ju krijon mundësinë të aplikoni per mbrojten e gjuhës Angleze. Nëpërmjet testit ndërkombëtarisht të njohur dhe të miratuar nga MASR, Toeic L&R.

Për më shumë informacion kontaktoni në whatssapp +355692062100.