Bursa Erasmus+ për studentë nëUniversitetin Ndërkombëtar të Strugës në Maqedoninë e Veriut

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Ndërkombëtar të Strugës në Maqedoninë e Veriut në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikojnë për bursë për mRead More…

Bursa Erasmus+ për mësimdhënieje për stafin akademik në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari.  

Thirrje për bursa mësimdhënieje për stafin akademik me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim  me Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari në kuadër të Programit Read More…

Thirrje për pjesëmarrje në konferencën “The Languages of the Balkans in the integration process”, datë 3 shkurt 2023

Në datën 3 shkurt 2023 mbahet konferenca e dytë e Jean Monnet Module FoLaTE, e cila kësaj here organizohet nga Departamenti i Gjuhëve të Huja në bashkëpunim edhe me Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës. Më shumë informacion në lidhje me thirrjen për punime dhe organizimin e këtij aktiviteti, gjeni në faqen e konferencës, https://sites.google.com/uRead More…

Bursa Erasmus+ për mësimdhënieje/trajnim për stafin në Universitetin e Kordobës (University of Cordoba) në Spanjë.

Thirrje për bursa mësimdhënieje/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Kordobës (University of Cordoba) në Spanjë. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Kordobës (University of Cordoba) në SRead More…

Zhvillohet në Vlorë takimi i Këshillit Drejtues të “Community of Mediterranean Universities”, nën koordinimin e Universitetit “Ismail Qemali”.

Në datën 10. 12. 2022, në ambjentet e Hotel Regina City, Vlora, në qytetin e Vlorës, u zhvillua mbledhja e radhës për vitin 2022, e Këshillit Drejtues të Komunitetit të Universiteteve të Mesdheut, (Community of Mediterranean Universities), nën koordinimin e Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë. Ky aktivitet u mbështet edhe nga presidenti i Regina Group, z. Vasil Bedini. Community Read More…

UV dhe CRDF Global ofron kurse falas për higjenën kibernetike, në kuadër të projektit Cyber Hygiene.

“Universiteti i Vlorës në bashkëpunim me CRDF Global, me mbështjetjen e Departamentit Amerikan të Shtetit ofron kurse falas për higjenën kibernetike, në kuadër të projektit Cyber Hygiene. Kursi i posaçëm është krijuar për studentët, jeta e përditshme e të cilëve është e paplotë pa kompjuterë, smartfonë dhe tablet. Ky kurs i ndihmon studentët të mësojnë rreth kërcënimRead More…

Personel ndihmësakademik Specialist i Qendrës Kërkimore Shkencore të Shëndetit Publik

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.125 datë 09.12.2022 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Personel ndihmësakademik me karakter mësimor, me angazhim me kohë të plotë, në pozicionin:”Specialist i Qendrës Kërkimore Shkencore të Shëndetit Publik në FakultetinRead More…

Bursa Erasmus+ për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në Universitetin Kalish (University of Calisia) në Poloni

Thirrje për bursa mësimdhënieje/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Kalish (University of Calisia) në Poloni. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Kalish (University of Calisia) në Poloni në kRead More…

Leksion i Hapur: “Së bashku nën fjongon e kuqe për t’i thënë STOP Sidës”

“Së bashku nën fjongon e kuqe për t’i thënë STOP Sidës” ishte slogani i yni më 1 Dhjetor në  Ditën Ndërkombëtare  kundër HIV/AIDS. Ky aktivitet promocional u realizua si një Leksion i hapur me studentë të universitetit për t’i informuar dhe sensibilizuar rreth sëmundjes, rreziqeve, metodave kontraceptive, barrierave stigmatizuese dhe kostove të kësaj sëmundjeje, risitë e Read More…