njoftime Thirrje

Thirrje për pjesëmarrje në konferencën “The Languages of the Balkans in the integration process”, datë 3 shkurt 2023

Në datën 3 shkurt 2023 mbahet konferenca e dytë e Jean Monnet Module FoLaTE, e cila kësaj here organizohet nga Departamenti i Gjuhëve të Huja në bashkëpunim edhe me Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Universiteti i Tiranës. Më shumë informacion në lidhje me thirrjen për punime dhe organizimin e këtij aktiviteti, gjeni në faqen e konferencës, https://sites.google.com/univlora.edu.al/folateinternationalconference/home. Gjuhët e konferencës janë gjuhët angleze dhe italiane. Ju mirëpresim!