Marrëveshje bashkëpunimi mes Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe “Phoenix Group”, Verona, Itali.

Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, në datat 5-7 dhjetor 2022, kreu një vizitë pune në Verona, Itali, në kuadër të ndërkombëtarizimit të institucionit, si një prej linjave kryesore të Strategjisë së Zhvillimit të UV. Gjatë këtyre ditëve ai realizoi dy takime, respektivisht në Universitetin e Veronës, (Università degli Studi di Verona) dheRead More…

Dita Kombëtare Informuese Erasmus+

Zyra Kombëtare Erasmus+ ka kënaqësinë t’ju ftojë tw merrni pjesw nëpërmjet platformës Teams( nwpwrmjet linkut tw mwposhtwm), dt. 21 Dhjetor 2022  nw “Ditën Kombëtare Informuese Erasmus+”,për të për të promovuar ‘Thirrjet e reja për aplikime në Arsimin e Lartë’. Gjatë këtij aktiviteti audienca do të ketë mundësinë të informohet  për mundësitë që programi EraRead More…

Thirrje për punësim të studentëve të UV-së në ALBCONTROL SHA

ALBCONTROL SHA ka hapur procesin e punësimit të 18  Kontrollorëve për Kullën e Kontrollit të Trafikut Ajror në Aeroportin Ndërkombëtar të Vlorës (VIA) dhe 12 Kontrollorë për Qendrën e Kontrollit të Trafikut Ajror në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës (TIA). Përzjedhja e kandidatëve do të kryhet me testin FEAST të administruar nga EUROCONTROL. Bashkëlidhur kësaj thiRead More…

Njoftim

Bazuar në nenit 7 pika 1/b, të ligjit nr. 162/2020 “Për prokurimin publik”, pikën 9 të Vendimit Nr.1195, datë 05.08.2008, të Këshillit të Ministrave “Për blerjen, zhvillimin, prodhimin dhe bashkëprodhimin e programeve të reklamave për transmetim nga Operatorët radiotelevizivë ose botim në median e shkruar, dhe për kontratat, për kohë transmetimi, nga organet e AdministratRead More…

Ministria Austriake e Arsimit ka publikuar thirrje për aplikim për bursa OeAD për vitin 2023/24

Ministria Austriake e Arsimit ka publikuar thirrje për aplikim për bursa OeAD për vitin 2023/24. Programe të tilla si Ernst Mach – në mbarë botën, Franz Werfel dhe Richard Plaschka janë të hapura për aplikantët nga e gjithë bota. Detaje të mëtejshme dhe afatet aktuale të dorëzimit mund të gjenden ne kete faqe: https://oead.at/en/news/article/2022/11/oead-incoming-scholarRead More…

Aktivitet promocional në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Diabetit, i realizuar nga Fakulteti i Shëndetit, Departamenti i Infermierisë.

Diabeti është një sëmundje kronike në të cilën trupi nuk mund të prodhoj sa duhet dhe të përdorë me efiçencë insulinën, hormonin që kontrollon dhe mban në nivele normale glukozën në gjak. Sëmundja e diabetit ka kosto të lartë sociale, shëndetësore dhe ekonomike. Nëse nuk trajtohet, diabeti mund të rezultoj në ndërlikime të tilla si Verbimi apo Sëmundjet Kardio-VaskulaRead More…